• SPAR 49%
copy of Paris Panthéon - 160x200 cm.

copy of Paris Panthéon - 160x200 cm.

34.424,49 kr. Spar 49%
67.499,00 kr.
Inkl. moms
Average votes for this product
0 / 5
Average : 0 / 5
Based on 0 customers advices.
Delbetaling
863 kr. pr. måned
24
36
48
60
72
Ved et samlet kreditbeløb på 34.425 kr. over 48 mdr.: Månedlig ydelse 863 kr. Samlede kreditomk. 6.954 kr. Samlet tilbagebetaling 41.379 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 9,74%. Der er fortrydelsesret.
 

Sikkerhedspolitik (rediger med modulet Kundegenforsikring)

 

Leveringspolitik (rediger med modulet Kundegenforsikring)

 

Politik for retursendelser (rediger med modulet Kundegenforsikring)

Farve
Grå
 
 
Antracit
 
 
Sort
 
 
Beige
 
 
FASTHED
FASTHED *2
TOPMADRAS
Ben
SENGEGAVL
Farve
FASTHED
FASTHED *2
SENGEGAVL
Ben
Antal
Leveringstid 8 - 15 dage læs mere

50MM TOPMADRAS

9 KOMFORTZONER

NATURLATEX

DANSK PRODUCERET

ALLERGIVENLIG

Søvn for feinschmeckere - Paris Panthéon

Paris Panthéon er til dig, hvor kun det absolut bedste er godt nok. Dette er vores sværvægter i elevationssengene, der giver dig en uovertruffen komfort, med hele 7 komfortzoner, ekstraordinær åndbarhed og cooling, og det bedst tænkelige indeklima i soveværelset. Søvn er vigtig for os alle, men hvis du gerne vil have en luksus oplevelse, hver nat, er det her sengen for dig. Din krop vil takke dig.

Topmadrassen over dem alle

Denne topmadras er den ultimative luksus, som du vil elske at lægge dig på, hver nat. Betrækket indeholder både bambusfibre og cashmere, for at sikre optimale luksus oplevelse, der sikrer åndbarhed og cooling. Topmadrassen er tilpasset det danske klima, hvor den ene side er quiltet med bomuldsvat til sommervarmen, og den anden side er quiltet med uld til vinterkulden. Dertil er betrækket imprægneret med antistøvmide behandlingen GREENFIRST®, der også er effektiv mod andre parasitter og tåler vask. Kernen består af 50mm 100% naturligt talalay latex materiale, der altid sikre den bedste søvntemperatur. Talalay latex er resultatet af en unik fremstillingsproces, hvori der dannes millioner af små luftbobler, der sikrer naturlige luft- og fugttransporterende egenskaber. Den hjælper med at lindre tryk og smerter i led og muskler og ventilationen  mindsker sved, reducerer støvmider og fremmer en sund søvn.

Den ultimative luksus madras

Den 22cm tykke luksus madras har en kerne af det eksklusive talalay latex. Denne form for naturlatex, er det bedst tænkelige materiale til en madras, da den giver verdensklasse komfort, med hele 9 komfortzoner, og har ekstraordinære gode varme- og fugttransporterende egenskaber. Derudover er talalay latex tæt på umuligt for støvmider og andre parasitter at overleve i. Du får den ultimative komfort, samtidigt med at du altid vil have den bedst tænkelige temperatur i sengen og et sundt indeklima i soveværelset. Det er uden sammenligning vores bedste madras, som du vil takke dig selv for at have købt.

Fundamentet for en god søvn

Rammen er fremstillet i solide og holdbare materialer, der sørger for, at du trygt og sikkert kan boltre dig i din nye lækre seng. Det er dansk kvalitet, som er kendt i hele verden for det høje kvalitetsniveau. Derudover er denne seng udstyret med en dansk kvalitets motor, så du frit kan bruge elevations funktionen, gnidningsfrit, så ofte du vil. Vi tilbyder 15 års garanti på rammen og 5 års garanti på selve motoren.

Produktinformation

STØRRELSE
160 x 200 cm
HØJDE
46 cm (ekskl. ben)
ANTISKRID
Indbygget
BESLAG TIL BEN
Medfølger
HÆVEFUNKTION
Hoved- og fodende
FJERNBETJENING
Trådløs
KOMFORTZONE
9-Zoner
POLSTRING
Talalay Latex
RAMME
19 cm træramme
GARANTI
15 år
GARANTI PÅ MOTOR
5 år
LEVERINGSTID
8 - 15 dage
KOLLI
7 stk.
TYPE
Elevationsseng

Brand

Bedworld

Fordele ved at handle hos BedWorld

101 NÆTTERS PRØVE
BedWorld giver dig 101 nætters prøve når du køber en seng hos os.
Du kan frit ombytte fastheden i madrasserne, eller returnere sengen og få pengene tilbage

GRATIS LEVERING
BedWorld giver altid gratis levering til kantsten på din ordre.
Derudover kan du både bestille opbæring, montering og bortskaffelse af din gamle seng.

PRISGARANTI
BedWorlds prisgaranti er din sikkerhed for, at du altid for den bedste pris.
Finder du samme produkt et andet sted billigere, matcher vi prisen.

15 ÅRS GARANTI
BedWorld giver altid hele 15 års garanti på sengerammerne
og 5 års garanti på elevationsmotorer

HAR DU FLERE SPØRGSMÅL?

Eller giv os et kald+ 45 28 74 70 15

FAQ

Kan jeg dele betalingen op?

Ja - du kan sagtens dele betalingen op, og dermed gøre det mere spiseligt, rent økonomisk.
Vi samarbejder med Santander Consumer Bank, hvor vi giver mulighed for dele betalingen op i 10, 20 eller 30 måneder. Hvis du har nogle uddybende spørgsmål omkring betalinger mv. er du velkommen til at kontakte Santander på 70 23 09 93

Er det bedre at prøve sengen før jeg køber?

Som udgangspunkt kan det være tryggere at prøve noget, før man køber. Hos BedWorld gør vi alt, hvad vi kan for, at kunne guide og råde dig bedst muligt i forhold til, hvilken seng der er rigtig for netop dig. Dertil er alle vores senge lavet i kvaliteter af allerhøjeste kvalitet. For at være helt sikre, og give dig mest mulig tryghed, tilbyder vi 101 nætters prøve af sengen. Hvis ikke du er tilfreds, kan du enten bytte fastheden af kernen eller få refunderet beløbet - Det kalder vi fair onlinehandel.

Kan I fjerne min gamle seng?

Ja - Du har mulighed for at bestille opbæring, montering og bortskaffelse når du køber en ny seng hos os. Så sørger vi for at fjerne din gamle seng, og sætte din nye seng op. Så skal du ikke bekymre dig om andet, end at nyde din nye lækre seng.

Er der garanti på jeres senge?

Ja - Du har altid 2 års reklamationsret jf. købeloven.

Derudover giver vi 15 års garanti på vores senge og 5 års garanti på vores motorer til elevationssenge.