Elevationssenge 120x200

KAMPAGNE - SPAR 52%
London Eye - 120 X 200 CM
13.919,-   28.999,-
  • Udviklet af bedworld
  • Inkl. 50 mm latex topmadras
  • ØKO-TEX certificeret
  • 5 Komfortzoner

Filtrér efter

Farve
PRIS
7979 kr. 41999 kr.
Filter
Viser 1-18 af 19 element(er)

Elevationssenge 120x200

Mange der skal have ny seng, vælger en elevationsseng. Og det er der god grund til. Ved at vælge en elevationsseng opnår du den rette støtte, som aflaster din krop dér, hvor den har brug for det. Det betyder, at du kan skabe de helt rette betingelser for en dyb og sund nattesøvn. På siden her finder du Bed Worlds udvalg af elevationssenge i målet 120x200. Denne størrelse seng egner sig godt til dig, der sover alene, men som ikke vil gå på kompromis med hverken plads eller komfort. Tag et kig på vores brede udvalg af 120x200 elevationssenge i høj kvalitet, og vælg den, der passer til dit behov. 

Den perfekte seng til dig, der sover alene

En elevationsseng i størrelsen 120x200 er den perfekte seng til dig, der sover alene. Med sine 120 cm i bredden får du rigeligt med plads at brede dig på, og den indbyggede elevation giver dig en alsidig seng, der blandt andet er genial til dig, der elsker at læse i sengen. 120x200 elevationssenge fra Bed World har én madras, hvilket betyder, at du slipper for den ellers så irriterende revne i midten, som du ellers måske kender fra dobbeltsenge. 

Det er altså mange gode grunde til at en elevationsseng i størrelsen 120x200 er den perfekte seng til dig, der sover alene. Hos Bed World har vi udover 120x200 elevationssenge også et stort udvalg af elevationssenge i målet 140x200. Her får du 20 cm ekstra i bredden. Denne seng kan være et oplagt valg til dig, som ønsker en bredere seng, der syner af mere. 

120x200 elevationsseng giver dig tilpasset støtte

Hvorfor vælge en elevationsseng frem for eksempelvis den evigt populære boxmadras? En af de store årsager til, at mange er begyndt at vælge en seng med elevation, er, at denne type seng giver dig tilpasset og unik støtte. Det betyder, at du kan indstille sengen, så du opnår den mest optimale liggeposition for dig. En elevationsseng kan dermed være en nem genvej til en dybere nattesøvn.

Bed World er en online sengeshop, og vi har derfor ikke et fysisk showroom, hvor du kan afprøve vores senge. I stedet for kan vi tilbyde dig lavere priser og højere kvalitet. Selvom vi ikke har en fysisk butik, skal du selvfølgelig stadig have mulighed for at afprøve vores produkter. Derfor tilbyder vi, at du kan prøve din nye elevationsseng i 101 nætter i dit eget hjem. Så har du god tid til at vænne dig til den nye seng i trygge og velkendte rammer. Det synes vi er et ganske godt alternativ til at prøve en seng 10 minutter i et travlt og uvant butikslokale.

Nem levering af din nye 120x200 elevationsseng

Når du køber en elevationsseng hos Bed World, skal du ikke selv bakse med at få den hjem. Vi sørger nemlig for, at din nye seng bliver leveret til din hoveddør - kvit og frit. Men hvad nu hvis du ikke er hjemme, når fragtmanden kommer forbi? 

Bare rolig - det har vi selvfølgelig taget højde for. Når din nye seng ankommer til fragtfirmaets lager, vil en flink fragtmand ringe til dig, og aftale et leveringstidspunkt, hvor du kan være hjemme. Så kan du nemt planlægge leveringen af din nye seng ind mellem dine gøremål.