Kontinentalsenge

Filtrér efter

Kategorier
Farve
PRIS
6239 kr. 62500 kr.
Filter
Viser 1-18 af 78 element(er)
Bruxelles - 160 x 200 cm.

Bruxelles - 160 x 200 cm.

 • 40 mm topmadras
 • 5 zoner
 • 101 nætter
 • Allergivenligt
 • Cooling
 • Danskproduceret
 • Ergonomisk støtte
 • Gratis finansiering
 • Gratis levering
 • Gratis ombytning
 • Latex top
 • Naturlatex
 • OEKO-TEX®
 • Vendbar kerne
Pris 7.199,52 kr. Normalpris 14.999,00 kr. 52%
Eller fx 719.952,- pr. md. i 10 mdr.
 • SPAR 52%

Kontinentalsenge 

Ønsker du komfort, skøn nattesøvn og det eksklusive look i boligindretningen, går du ikke galt i byen med en kontinentalseng. Denne populære type seng er en klassiker, og hos Bed World vil vi gerne hjælpe dig med at finde den helt rette kontinentalseng. Derfor tilbyder vi dig et stort udvalg af kontinentalsenge i alle prisklasser. Vi prioriterer din nattesøvn højt, og derfor har vi selv designet vores kontinentalsenge i Danmark. Så kan du være sikker på, at du hos Bed World kun møder kontinentalsenge i allerhøjeste kvalitet. 

Se vores store udvalg af kontinentalsenge på siden her, og find den, der opfylder dine behov! Er det svært at vælge blandt vores store udvalg? Vi står klar til at hjælpe dig! Henvend dig til vores personlige rådgivere, og så vil vi sammen finde den perfekte sengeløsning til dig!

Hvad er en kontinentalseng?

Kontinentalsengen er en populær sengetype. Du har sikkert mødt den før. Måske er det endda en kontinentalseng, du har til at stå i soveværelset lige nu. Men hvad er det, som gør en kontinentalseng så unik - udover at den kan få enhver soveværelsesindretning til at se eksklusiv ud? 

Kontinentalsengen består af tre lag: Nederst en boxmadras, dernæst en springmadras, og til sidst øverst en topmadras. Samarbejdet mellem disse tre madras lag skaber det perfekte sovemiljø. Mange vælger derfor en kontinentalseng, der vil bidrage til den gode nattesøvn mange år ud i fremtiden. Hos Bed World tilbyder vi dig nemlig hele 15 års garanti på din nye seng. 

Kontinentalsengens 3 lag 

Der er god grund til at kontinentalsengen består af netop en boxmadras, en springmadras og en topmadras. Disse tre lag har nemlig stor betydning for sengens komfort. 

Boxmadrassen danner en støttende bund, som springmadrassen hviler på. Ved at tilpasse sig til hver bevægelse din krop laver, sørger springmadrassen for komfort hele natten lang - uanset liggeposition. Topmadrassen, som ligger øverst på kontinentalsengen, sørger for ekstra komfort og åndbarhed. Samtidig er topmadrassen med til at beskytte resten af sengen mod slitage. 

En kontinentalseng er noget for dig, som er på udkig efter en støttende og komfortabel seng, der samtidig tager sig godt ud i boligindretningen. Hos Bed World er vi glade for at kunne tilbyde dig kontinentalsenge, der opfylder alle krav - både til egenskaber og udseende. Undersøg vores udvalg nærmere, og find den kontinentalseng, der passer perfekt i dit hjem. 

Luksuriøs indretning med kontinentalseng 

Der er ingen tvivl om, at en kontinentalseng er et stilbevidst valg. En kontinentalseng udstråler luksus, komfort og ro, og med den ekstra madras får kontinentalsengen et elegant look, der vil komplimentere ethvert soveværelse. 

Når du vælger en ny seng, er det altså ikke blot et nyt møbel, du anskaffer dig. Derfor har vi sørget for at du hos Bed World finder et stort udvalg af flotte kontinentalsenge, som både vil forøge din søvnkvalitet, og komplimentere din boligindretning.

Til at hjælpe din nye kontinentalseng med at få det bedste frem i din boligindretning, finder du hos Bed World også et stort udvalg af sengetilbehør, sengetøj samt dyner og puder. Vi har sørget for at sammensætte et bredt sortiment, så du kan finde tilbehør, der vil passe perfekt ind i dit hjem. Se eksempelvis udvalget af sengesæt her, og bliv inspireret til at forny indretningen af dit soveværelse. 

Prøv din nye kontinentalseng i 101 nætter

Vi synes, at du skal have mulighed for at prøve din nye seng af derhjemme. Vi ved nemlig godt, at det er nær umuligt at finde ud af hvilken seng er den rette udelukkende ved at læse om den. Derfor tilbyder Bed World dig at prøve din nye seng i 101 nætter. Så har du god tid til at prøve kontinentalsengen af derhjemme og mærke, om det er den helt rette seng for dig. 

Vi leverer den kvit og frit på din adresse, og ombytter hellere end gerne, hvis din søvnoplevelse ikke sidder lige i skabet. Vi mener nemlig, at du fortjener den bedst mulige nattesøvn. Gå derfor på opdagelse i vores store udvalg af kontinentalsenge, og find den, der opfylder dine krav og behov!