Dyner

Filtrér efter

Kategorier
PRIS
1999 kr. 4199 kr.
Filter
Viser 1-4 af 4 element(er)

Dyner

En dyne er for de fleste en højt skattet sovekammerat. Dit valg af dyne har da også stor indflydelse på kvaliteten af din nattesøvn, så når du køber ny dyne, investerer du faktisk i din egen søvnkvalitet. Vi har alle sammen forskellige behov, når det kommer til søvnkomfort, og derfor fører vi hos Bed World et bredt sortiment af forskellige dynetyper til fordelagtige priser. I vores sortiment finder du udelukkende naturfyldsdyner, som er af en højere kvalitet end de ofte billigere fiberdyner. Hos Bed World ønsker vi nemlig ikke at gå på kompromis med kvaliteten, men samtidig mener vi ikke, at kvalitet behøver at betyder uoverskuelige priser. Derfor finder du hos os kvalitetsdyner til fordelagtige priser. 

God søvnkvalitet med den helt rigtige dyne

Når køber ny dyne, er der flere ting at tage højde for. Blandt andet er det en god idé at overveje, hvorvidt du har behov for en sommerdyne, en helårsdyne eller en vinterdyne. Sommerdynen er, som du nok har gættet, optimal til de varme sommernætter, hvor varmen kan virke forstyrrende for din søvn. For mange er helårsdynen optimal hele året rundt, men for nogle kan en vinterdyne være nødvendig for at holde varmen i årets kolde måneder. I vores sortiment kan du ligeledes vælge mellem enkeltdyner, ekstra lange dyner, Perfect fit dyner og dobbeltdyner alt efter dit behov. 

Kvalitetsdyner i dansk design

Hos Bed World er vi detaljeorienterede, både når det gælder kvaliteten og designet af vores produkter. Vores dyner er designet i Danmark ud fra en vision om at skabe de bedste forudsætninger for at give dig den ideelle sovekomfort. En optimal nattesøvn afhænger nemlig af en kvalitetsdyne, som er tilpasset dig og dine søvnbehov. 

Naturfyldsdyner til skarpe priser

Hos Bed World er alle vores dyner naturfyldsdyner med fyld af enten andedun eller moskusdun. Dun er kendetegnet ved at have en særligt god evne til at isolere og bevare en behagelig kropstemperatur hele natten. I vores sortiment kan du vælge mellem dyner med et indhold af dun på mellem 80 og 100%. Det betyder, at du blandt andet kan få en dyne, hvis indhold består af 100% dun, ligesom du også kan få dyner, der består af 90% dun og 10% fjer. Med en dyne bestående af dun er du sikret god komfort, hvorfor dyner med dun ofte også er dyrere end andre typer dyner. Den procentvise andel af dun i en dyne er derfor som regel proportionel med prisen på dynen, men hvis du er kompromisløs og går 100% efter kvalitet, er en dyne bestående af 100% dunfyld absolut det rette valg. 

Miljø- og allergivenlige kvalitetsdyner

Miljø og bæredygtighed er afgørende nøgleord for os hos Bed World, da vi i vores bestræbelser på at fremme kvaliteten af din nattesøvn også ønsker at bidrage til at passe på vores natur. Derfor opfylder samtlige af vores dyner også en række krav til europæiske miljøcertifikater, som er din garanti for, at materialerne i produktet hverken indeholder restkemikalier eller anden unødig kemi. Samtidig er vores dyner allergivenlige, hvilket vil sige, at husstøvmider ikke kan trænge igennem selve dynen. Det anslås, at vi tilbringer omtrent en tredjedel af vores liv i vores seng, og derfor er det helt afgørende, at vi ikke udsættes for allergifremkaldende stoffer under vores søvn. En god søvnkvalitet forudsætter naturligvis, at du ikke udsættes for unødig kemi eller allergifremkaldende stoffer i løbet af din nattesøvn, hvorfor vi hos Bed World prioriterer allergivenlige produkter. 

Dyner til ethvert behov

Hos Bed World finder du et bredt udvalg af kvalitetsdyner til ethvert behov, så du kan finde den helt rette og mest behagelige sovekammerat. Er du lidt højere end gennemsnittet kan en ekstra lang dyne med målene 140x220 cm være at foretrække frem for en almindelig enkeltdyne med målene 140x200 cm. Du kan også se nærmere på vores udvalg af Perfect fit dyner til dig, der sætter pris på en lidt større dyne, som du kan vikle dig godt ind i. 

Vask og vedligeholdelse af din dyne

For at bevare kvaliteten af din dyne er det en god idé at integrere nogle små rutiner i din hverdag. Det behøver slet ikke at være tidskrævende, og på længere sigt kan det sagtens betale sig, da du på den måde kan forlænge levetiden på din dyne. F.eks. kan du med forel ryste din dyne hver dag, eftersom din dyne optager en stor del af den fugt, du selv afgiver, imens du sover. En anden god idé er at lufte sin dyne i den friske luft med jævne mellemrum, men pas på med at lufte din dyne i direkte sollys – det kan nemlig udtørre dunene i din dyne, hvormed din dynes evne til at isolere forringes. Derfor kan du med fordel lade dit sengetøj forblive på din dyne, imens den luftes. Din dyne kan også sagtens tåle at blive tørretumblet i ny og næ, og faktisk er det smart at gøre det, selvom du ikke har vasket den forinden. Hvis du tørretumbler din dyne med et par tennisbolde, bliver din dyne luftig og let på ny. Når du vasker din dyne, bør du som udgangspunkt vaske den alene, da den fylder en del i vaskemaskinen. En tommelfingerregel er, at din dyne skal vaskes minimum fire gange årligt på et skåneprogram ved 60 grader. 

Har du brug for yderligere vejledning, inden du investerer i en ny dyne fra Bed World, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi tilbyder nemlig vores kunder personlig rådgivning for at give det bedste fundament for det rette køb. Desuden tilbyder vi prisgaranti samt gratis levering og gratis ombytning, ligesom du som kunde hos Bed World får 101 nætters prøve samt 15 års garanti.