140x200 Springmadras

Filtrér efter

PRIS
3999 kr. 6999 kr.
Filter
Viser 1-3 af 3 element(er)

Springmadras 140x200

En springmadras i størrelsen 140x200 cm er den perfekte seng til dig, som ønsker skøn komfort og rigeligt med plads at sove på, og til jer, der vil have en støttende dobbeltseng i det lille værelse. Hos Bed World har vi et stort udvalg af 140x200 springmadrasser til ethvert behov. Her har du mulighed for at vælge mellem forskellige modeller, designs, fastheder og farver. Gå på opdagelse blandt udvalget, og find den springmadras, der opfylder dine behov. Husk, at du hos Bed World altid har mulighed for at prøvesove din nye seng i op til 101 nætter. Du kan derfor trygt vælge din nye seng på bedworld.dk. 

Dansk designet 140x200 springmadras

Hos Bed World er vi meget stolte af, at vi selv designer alle vores produkter i Danmark. Vi ønsker at tilbyde vores kunder produkter, som vi selv kan stå inde for. Derfor har vi prioriteret selv at have en finger med hele vejen i design- og produktionsprocessen af vores produkter. Når du køber en 140x200 springmadras på bedworld.dk, kan du derfor være sikker på, at madrassen lever op til vores egne høje standarder for kvalitet, bæredygtighed, levetid og allergivenlighed. 

I vores udvalg af springmadrasser har vi prioriteret kun at anvende pocketfjedre. Denne type fjeder er den absolut bedste på markedet, da den yder den optimale støtte til kroppen. Ved hver af vores springmadrasser kan du frit vælge hvilken fasthed, du ønsker din madras skal have. Bliver du i tvivl om hvilken fasthed du bør vælge, kan du på chatten altid henvende dig til en af vores senge eksperter, som vil guide dig til at træffe det rette valg. 

Springmadras 140x200: Plads til både én og to personer

Der er bestemt mange gode grunde til at vælge en 140x200 springmadras. Udover at være en yderst komfortabel sengeløsning, som ved hjælp af pocketfjedre yder optimal støtte, henvender denne sengetype sig både til én eller to personer. En 140x200 trekvartseng anvendes derfor ofte som gæsteseng, på teenageværelset eller i sommerhuset. 

Har I et meget lille soveværelse, kan valget af en seng på 140x200 cm være med til at frigøre hele 40 centimeter i bredden i forhold til en klassisk 180x200 dobbeltseng. Lyder en seng på 140x200 cm alligevel lidt for småt, kan en dobbeltseng på 160x200 cm også være et godt valg. Her får i 20 cm mere at brede jer på, og derudover også mulighed for at tilpasse sengens to madrasser individuelt. 

Gratis levering, ombytning og retur hos bedworld.dk

Hos Bed World ønsker vi at gøre det nemt at shoppe ny seng. Derfor tilbyder vi altid gratis levering, ombytning og retur på din ordre. Du kan roligt shoppe løs på bedworld.dk med én bekymring mindre. 

Udover at tilbyde fri levering, ombytning og retur, har du hos Bed World også mulighed for at prøvesove din nye seng hjemme i 101 nætter. Du får god tid til at beslutte dig, og din krop kan nå at vænne sig til den nye seng. Vi anbefaler, at du sover mindst 14 dage på den nye madras, før du beslutter dig. Er alt ikke som det skal være, når din krop har vænnet sig til madrassen, hjælper vi gerne med at ombytte eller returnere. Sådan synes vi det skal være at shoppe ny seng online!