Faconlagner

Filtrér efter

Kategorier
PRIS
299 kr. 599 kr.
Filter
Viser 1-18 af 20 element(er)

Faconlagner

God kvalitet og bæredygtigt design er nøgleord, hvad angår vores sortiment som helhed. Selvom dit valg af lagen måske virker som en mindre detalje sammenlignet med dit valg af seng og madras, så har dit lagen faktisk en relativt stor indvirkning på kvaliteten af din nattesøvn. Gennem hele natten er din hud i tæt kontakt med dit lagen, og derfor er det vigtigt at undersøge lagnets kvalitet og materiale nærmere, inden du køber det. Hos Bed World finder du et bredt udvalg af faconlagner i 100% bomuld af høj kvalitet, som bidrager positivt til din komfort, imens du sover. Faconlagner er særligt populære, idet de er designet til at kunne trækkes ned over hele madrassen samt evt. rullemadras og topmadras. Med et faconlagen får du således et elegant og enkelt udtryk, ligesom faconlagnet sørger for at holde topmadrassen på plads, eftersom lagnet kan trækkes helt nedover selve madrassen. Se vores udvalg af faconlagner lige her.

Faconlagner af høj kvalitet til ethvert behov

Et faconlagen er smart og praktisk af flere grunde. Det kan anvendes på flere forskellige måder, idet du både kan vælge at dække hele din boksmadras med lagnet, ligesom du også blot kan anvende faconlagnet på din topmadras alene. Hvis du har en seng, som er højere end 26 cm, kan det dog bedre svare sig med et kuvertlagen til topmadrassen, da faconlagnet i så fald ikke vil kunne dække både boksmadras og topmadras. Faconlagnet kræver samtidig heller ikke så meget arbejde, da lagnet er designet således, at du får et glat og elegant resultat, når du reder sin seng, uden at du behøver at stryge lagnet. Hos Bed World finder ud et stort udvalg af forskellige faconlagner af høj kvalitet i en række forskellige størrelser, så du let kan finde et faconlagen, der passer til dine ønskede mål. Hos Bed World er kvaliteten i centrum, hvad angår samtlige af vores produkter, da vi ikke mener, at det er muligt at gå på kompromis med god søvnkvalitet. Det er dog ikke ensbetydende med, at vi lader vores priser få frit løb – tværtimod er vi af den overbevisning, at god kvalitet og fordelagtige priser sagtens kan gå hånd i hånd.  

Faconlagner af kvalitetsmaterialer og -tekstiler

Når du skal købe nyt lagen, kan det absolut betale sig at gå efter kvalitet, da billigere bomuldslagener ofte ikke holder deres facon over længere tid, hvormed du risikerer, at lagnet efter blot få vaske ikke længere passer til din topmadras. I Bed World’s udvalg af faconlagner finder du et bredt sortiment af faconlagner af bomuldspercale, som er særligt slidstærkt og sikrer en lang levetid på dit faconlagen. Samtidig er faconlagner af bomuldspercale utroligt bløde og behagelige sammenlignet med andre typer vævninger og materialer. Med et faconlagen af bomuldspercale fra Bed World får du således et kvalitetsprodukt, du kan have glæde af i mange år. 

Vask og vedligeholdelse af faconlagner

Som udgangspunkt er det altid en god idé at vaske sit sengetøj regelmæssigt. Ligesom med dit øvrige sengetøj bør du derfor vaske dit faconlagen omkring hver 14. dag, eftersom dit sengetøj hurtigt absorberer sved og bliver hjem for døde hudceller. For at sikre at bakterier og husstøvmider dræbes i vaskemaskinen, bør faconlagnet vaskes ved 60 grader. Du bevarer desuden et godt soveklima i dit soveværelse ved hyppigt at lufttørre dit sengetøj samt ved at lufte ud i dit soveværelse jævnligt.

Ved spørgsmål til køb samt vedligeholdelse af produkter er du altid velkommen til at kontakte Bed World – vi vil hellere end gerne stå til rådighed, så du kan få det optimale ud af dit køb hos os. Derfor tilbyder vi hos Bed World personlig rådgivning, så du har det bedste udgangspunkt for at investere i nyt faconlagen og andet sengetøj til dit hjem. Vi tilbyder derfor også mulighed for gratis finansiering samt prisgaranti, gratis levering og gratis ombytning. Derudover får du 101 nætters prøve samt 15 års garanti som kunde hos Bed World.