Topmadrasser

Filtrér efter

Kategorier
PRIS
2599 kr. 11999 kr.
Filter
Viser 1-18 af 18 element(er)

Topmadrasser 

En god nattesøvn starter med en god topmadras. En topmadras bidrager både til et bedre søvnmiljø, og beskytter din seng mod slitage. Hos Bed World er vi derfor glade for at tilbyde dig et stort udvalg af topmadrasser. Afhængigt af hvilken type madras, du vælger, kan du nyde gavn af en topmadras med egenskaber som varme-, fugt- og svedafledende. I denne kategori har vi samlet vores udvalg af topmadrasser. Her kan du vælge mellem topmadrasser i forskellige størrelser, materialer og fastheder. Som altid har vi sørget for, at vores udvalg af madrasser er designet i Danmark, allergivenlige og med mange års garanti. Gå på opdagelse i vores udvalg, og find din nye topmadras i dag. 

En god topmadras understøtter din nattesøvn 

En topmadras er ikke til blot for synets skyld. Selvom det bestemt giver et flot og sofistikeret udtryk med en topmadras, som du kender fra en kontinentalseng, har en topmadras faktisk flere vigtige funktioner. Den giver dig øget komfort og støtte, og skaber dermed endnu bedre betingelser for en god og dyb nattesøvn.

Med en topmadras kan du tilpasse din seng til dine specifikke behov og ønsker. Hos Bed World har vi sørget for at have et bredt udvalg af topmadrasser med forskellige egenskaber, så du kan vælge den, der giver dig den bedste komfort og støtte. Vi vil hellere end gerne hjælpe dig godt på vej. Vores dygtige sengeeksperter sidder klar til at svare på dine spørgsmål, og vi er helt sikre på, at vi sammen kan finde den rette topmadras til dine behov. 

Pas godt på din seng med en topmadras

En topmadras har flere forskellige funktioner. Udover at understøtte din nattesøvn, passer den nemlig også på din seng. Ved at placere en topmadras ovenpå din seng, beskytter du den mod slitage, misfarvninger og skidt. I modsætning til boxmadrasser, springmadrasser eller skummadrasser, kan betrækket på en topmadras nemlig tages af og vaskes. Når en topmadras udgør det øverste lag af din seng, er det den der slides på. Det betyder, at resten af din sengs levetid bliver forlænget. 

Det er derfor en god forretning at anskaffe dig en topmadras. Sådan én er nemlig betydeligt billigere at udskifte end eksempelvis en boxmadras. Tag et kig på udvalget af topmadrasser på siden her, og find den der passer til dine behov. 

Hvilken topmadras skal jeg vælge? 

Der findes forskellige slags topmadrasser. De to mest populære er topmadrasser af latex og af memory foam. Hvilken af disse to typer topmadrasser du bør vælge, afhænger af flere faktorer. Er du på udkig efter en ventilerende madras, der skaber en behagelig sovetemperatur, er en topmadras af latex et klogt valg. Vælger du en topmadras i latex, får du en madras med høj elasticitet, der yder optimal og trykaflastende støtte. Latex er samtidig varme-, fugt- og svedafledende. Synes du hurtigt, det bliver varmt og ubekvemt at sove, kan en topmadras af latex afhjælpe dette problem. 

Ønsker du derimod en varm madras, der mindsker dine bevægelser i løbet af natten, er det en topmadras af memory foam du bør vælge. Memory skum, som dette materiale også kaldes, former sig efter din kropsvarme. En memory skum topmadras giver dig blød støtte natten igennem og skaber et yderst komfortabelt sovemiljø. 

Uanset hvilken type topmadras dit endelige valg falder på, har vi hos Bed World sørget for, at du i vores udvalg kun finder madrasser, som er allergivenlige. Vi mener nemlig, at du får den bedst mulige nattesøvn ved at sove på en velventileret og selvrensende madras, der bidrager til det gode indeklima i soveværelset. 

Få din nye topmadras leveret til døren

Hos Bed World synes vi, at det skal være nemt at købe en ny topmadras. Derfor tilbyder vi dig gratis fragt, når du køber en madras hos os. Vi står med glæde for leveringen af din nye madras, så du hurtigt kan afprøve den. Da det er din nattesøvn, det gælder, ombytter vi gerne fastheden i din madras inden for de første 101 nætter. Vi mener nemlig, at du skal have lov til at afprøve din nye madras derhjemme, så din krop kan vænne sig til den i trygge rammer. Lever madrassen ikke op til dine forventninger, ombytter vi den gerne, eller tager den retur. Dét kalder vi god service. 

Tag derfor roligt et kig på vores store udvalg af topmadrasser, og find den, der passer perfekt til dine behov og ønsker.