Elevationssenge 180x200

KAMPAGNE
Bruxelles 180 X 200 CM
10.499,-   24.999,-
 • Udviklet af bedworld
 • Inkl. 40 mm latex topmadras
 • ØKO-TEX certificeret
 • 5 Komfortzoner

Filtrér efter

Farve
PRIS
9999 kr. 85000 kr.
Filter
Viser 1-18 af 21 element(er)
Bruxelles - 180x200 cm.

Bruxelles - 180x200 cm.

 • 40 mm topmadras
 • 7 zoner
 • 101 nætter
 • Cooling
 • Danskproduceret
 • Ergonomisk støtte
 • Gratis finansiering
 • Gratis levering
 • Gratis ombytning
 • Latex top
Pris 9.999,00 kr. Normalpris 24.999,00 kr. 60%
Eller fx 999.9,- pr. md. i 10 mdr.
 • SPAR 60%

Elevationssenge 180x200

På siden her finder du Bed Worlds store udvalg af elevationssenge i størrelsen 180x200 cm. Denne størrelse seng kaldes også populært for en dobbeltseng, da den er sammensat af to 90x200 enkeltmadrasser. Her er det muligt at indstille de to madrasser individuelt, og begge brugere af sengen kan derfor åbne den korrekte personlige støtte. Hos Bed World bestræber vi os på at have et stort udvalg af dobbeltsenge med elevation. Du kan derfor være sikker på at finde en seng på siden her, som opfylder dine ønsker. Gå på opdagelse i det store udvalg, og find din næste 180x200 elevationsseng. 

Dobbeltseng med elevation fra Bed World

Dobbeltsengen er uden tvivl et populært sengevalg blandt den danske befolkning. En dobbeltseng består som allerede nævnt typisk af to individuelle madrasser, som kan have forskellige fastheder og egenskaber. Ved at vælge en 180x200 elevationsseng, er der herudover mulighed for at indstille den enkelte madras’ elevation individuelt. Det gør en dobbeltseng med elevation til et alsidigt valg, som kan tilpasses den enkeltes behov.

Hos Bed World designer vi selv vores produkter. Det gælder selvfølgelig også vores store udvalg af 180x200 elevationssenge. Vi har valgt selv at designe vores produkter, da det gør det muligt for os at sikre at samtlige produkter, du finder på webshoppen her, lever op til vores høje standarder for kvalitet. Når du køber en 180x200 elevationsseng på bedworld.dk, kan du derfor være sikker på, at den lever op til moderne standarder, hvad angår både kvalitet, bæredygtighed og levetid. 

Køb 180x200 elevationsseng online og spar penge

Her på bedworld.dk finder du senge, madrasser og sengetilbehør online. Du er sikkert allerede vant til at shoppe et stort udvalg af andre produkter online: Fødevarer, tøj, sportsudstyr eller bøger. Hvorfor ikke også shoppe din næste seng over nettet? Hos Bed World ser vi en masse fordele ved at shoppe seng online. Når du vælger en seng online hos Bed World, får du ikke kun adgang til et større udvalg, men også tilbudt produkter til en lavere pris. 

Bed World er udelukkende en online sengeshop, og du kan spare mange penge ved at shoppe seng online hos Bed World i forhold til andre sengeshops, som har fysiske butikker. Det skyldes, at der er en masse udgifter vi sparer - for eksempel driftsomkostninger til dyre og store showrooms. I stedet prioriterer vi at gøre ekstra ud af at have et stort udvalg af senge i høj kvalitet, og dygtige eksperter med på vores team.

Prøv din nye 180x200 elevationsseng i 101 nætter

Selvom vi ikke har noget fysisk butikslokale hos Bed World, har du stadig gode muligheder for at prøve din nye seng af inden du for alvor beslutter dig. Når du køber en seng hos Bed World, er du nemlig indbefattet af en 101 nætters prøveperiode. Her kan du afprøve din nye seng hjemme i egne trygge rammer - fri for skærende, kunstig belysning i et støjende butikslokale.

Ved at prøve din nye seng af derhjemme i stedet for i et showroom, får du god tid til at mærke efter om sengen er den rette for dig, og du kan derefter træffe en velovervejet beslutning. Vi hos Bed World er selvfølgelig behjælpelige med at bytte din madras, hvis ikke den føles helt rigtig for dig at sove på.