80x200 Springmadras

Filtrér efter

PRIS
2999 kr. 3999 kr.
Filter
Viser 1-3 af 3 element(er)

Springmadras 80x200

Er du på udkig efter en ny springmadras i målene 80x200 cm, er du landet det rigtige sted. Her på siden finder du Bed Worlds store udvalg af 80x200 springmadrasser til ethvert behov. I vores udvalg finder du forskellige springmadrasser, som hver især har unikke egenskaber og kvaliteter. En springmadras er en komfortabel sengeløsning, som sikrer en dyb og rolig nattesøvn. Vi anbefaler, at du kombinerer din springmadras med en topmadras. Så får du et ekstra lag komfort, som tager din nattesøvn til nye højder. Se vores udvalg af springmadrasser i størrelsen 80x200 cm på siden her, og find din favorit. 

Er det svært at vælge? Du kan nemt henvende dig personligt eller over mail, og modtage personlig rådgivning fra en af vores søde sengeeksperter. Sammen med dig er vi sikre på, at vi finder den helt rette sengeløsning. 

Den perfekte madras til det mindre værelse

På siden her finder du Bed Worlds udvalg af springmadrasser i størrelsen 80x200. Denne størrelse madras er specielt velegnet til det mindre værelse, hvor selv en 90x200 enkeltmandsseng optager meget plads. Denne type madras er derfor populær i sommerhuset eller på børneværelset, hvor der skal være god plads til leg og fordybelse. Springmadrassen giver god komfort og en støttende nattesøvn, som sikrer masser af energi til dagen efter. 

Udover at anvende 80x200 springmadrasser enkeltvis, kan du ved at sammensætte to 80x200 springmadrasser skabe en 160x200 dobbeltseng, som netop består af to madrasser med individuel fasthed og støtte. En springmadras i størrelsen 80x200 cm er altså en alsidig madras, som kan anvendes til mange forskellige formål. 

Dansk designet 80x200 springmadras

Hos Bed World designer vi selv udvalget af produkter på vores webshop. Det er vi stolte af, da det giver os mulighed for at lade vores værdier skinne igennem i de sengeløsninger, vi skaber. Hos Bed World tror vi på, at en moderne madras skal leve op til moderne værdier. I designprocessen har vi derfor fokus på allergivenlighed, bæredygtighed og det færdige produkts levetid. Når du vælger en springmadras fra Bed World, vælger du derfor et gennemtænkt produkt, som er designet til at holde. 

I vores produkter anvender vi derfor naturligvis også kun de bedste materialer på markedet. Vi følger med i udviklingen inden for sengebranchen, og følger de tendenser, som bidrager til at skabe endnu bedre nattesøvn. Det er blandt andet derfor, at vi anvender pocketfjedre i vores springmadrasser. Ganske enkelt fordi det er den bedste løsning. 

Topmadras til 80x200 springmadras

Vi anbefaler altid, at du bruger vores senge og madrasser sammen med en topmadras. Det gælder naturligvis også en 80x200 springmadras. Ved at vælge en 80x200 topmadras til din springmadras, opnår du en bedre og dybere nattesøvn. Afhængigt af hvilken type topmadras du vælger, kan du give din seng unikke egenskaber, som hjælper med at skabe det helt rette sovemiljø. 

Udover at tilføje et ekstra lag komfort og skabe de rette betingelser for en dyb nattesøvn, hjælper topmadrassen også med at beskytte resten af din seng mod slitage. Betrækket på en topmadras kan - i modsætning til betrækket på en springmadras - fjernes og vaskes. Vi anbefaler dig derfor altid at tilvælge en topmadras, når du køber en springmadras på bedworld.dk.