Kuvertlagner 90x200

Filtrér efter

PRIS
299 kr. 299 kr.
Filter
Viser 1-6 af 6 element(er)

Kuvertlagner 90x200

Er du også begejstret for lette og enkle løsninger, som bare fungerer? Så er et kuvertlagen det oplagte valg for dig. Med et kuvertlagen får du nemlig et smart og praktisk lagen, som selv folder om topmadrassens hjørner. Samtidig forbliver kuvertlagnet glat og udstrakt natten igennem, da kuvertlagnet er faconsyet, så det passer præcis til topmadrasser i tilsvarende størrelser. Hos Bed World har vi et bedt udvalg af kuvertlagner i standardmålene 90x200, så du let kan finde et kuvertlagen, som passer til dit behov. Vores kuvertlagner 90x200 er af dansk design, ligesom de alle er slidstærke og fremstillet af 100% bomuld. 

Kuvertlagner 90x200 af høj kvalitet til fornuftige priser

Hos Bed World har vi fokus på kvalitet og komfort. Vi ønsker nemlig at bidrage til at optimere din søvnkvalitet. Derfor er vi optaget af detaljerne, også når det kommer til fremstillingen af kuvertlagner 90x200. Selvom dit lagen måske ikke virker så vigtigt for at sikre en god nattesøvn, så er det faktisk en afgørende faktor, når det kommer til søvnkomfort. Din hud er trods alt i tæt kontakt med dit lagen gennem hele natten, hvorfor det er vigtigt, at dit lagen er fremstillet af gode kvalitetsmaterialer. At vælge et kuvertlagen 90x200 af god kvalitet er også det bæredygtige valg, eftersom et kvalitetslagen har en længere levetid end et billigere lagen af mindre god kvalitet. Vi er dog samtidig af den overbevisning, at kvalitet ikke bør koste en formue – derfor får du hos Bed World kuvertlagner 90x200 af høj kvalitet til fordelagtige priser. 

Kuvertlagner 90x200 fremstillet af kvalitetsmaterialer og -tekstiler

Vores kuvertlagner i størrelsen 90x200 er, ligesom vores øvrige udvalg af lagner, fremstillet af 100% bomuld. For at skabe så slidstærkt et lagen som muligt, er vores kuvertlagner 90x200 af bomuldspercale eller bomuldssatin, en særlig type vævning, som gør kuvertlagnet særligt slidstærkt og holdbart. Køber du en billigere type kuvertlagen af ringere kvalitet, risikerer du at lagnet allerede krymper i de første par vaske, hvormed det ikke længere passer din topmadras. Bomuldspercale og bomuldssatin gør, at kuvertlagnet 90x200 bevarer sin kvalitet og ikke krymper i vask, samtidig med at vævningens særligt høje trådtæthed forøger kuvertlagnets levetid og gør det i stand til at lede varme og fugt væk fra lagnets overflade. Med et kuvertlagen 90x200 i bomuldspercale får du dermed et lagen, som bidrager til at bevare en kølig temperatur og et godt sovemiljø natten igennem.  

Bevar kvaliteten af dit kuvertlagen 90x200

En god tommelfingerregel er, at sengetøj og lagner bør vaskes ved 60 grader hver 14. dag. Så sikrer du nemlig, at husstøvmider og bakterier ikke overlever i stoffet. Det gælder også vores udvalg af kuvertlagner 90x200, som også sagtens kan tørretumbles. Det er dog også en god idé at hænge dit kuvertlagen 90x200 til tørre udendørs ind imellem, ligesom hyppig udluftning af dit soveværelse også bidrager til at skabe et godt soveklima. 

Mangler du svar på yderligere spørgsmål, er du til enhver tid velkommen til at kontakte os – vi tilbyder nemlig alle vores kunder personlig rådgivning for at skabe de bedste forudsætninger for det rette køb. Som kunde hos Bed World er der desuden mulighed for gratis finansiering, ligesom vi tilbyder gratis levering, gratis ombytning samt prisgaranti. Derudover får du både 101 nætters prøve og 15 års garanti hos os.