Split Lagner 180x200

Filtrér efter

PRIS
649 kr. 649 kr.
Filter
Viser 1-3 af 3 element(er)

Splitlagner 180x200

Hvis du er indehaver af en elevationsseng med splittopmadras, så er et splitlagen et fordelagtigt valg for dig! Et splitlagen fra Bed World bevarer nemlig de smarte egenskaber ved individuel justering af elevationssengens individuelle topmadrasser, samtidig med at splitlagnet hjælper med at opretholde fornemmelsen af, at du sover i en dobbeltseng på trods af den individuelle justering af topmadrasserne. I vores sortiment finder du splitlagner i en række forskellige farver, så du kan finde præcis det splitlagen, som opfylder dine behov. Vi tilbyder blandt andet et bredt udvalg af splitlagner med målene 180x200 designet i Danmark til gode priser. I vores optik behøver kvalitet nemlig ikke at betyde uoverkommelige priser!

Funktionelle splitlagner 180x200 af høj kvalitet

Med et splitlagen 180x200 får du et smart og praktisk lagen, som passer til din elevationsseng med splittopmadras. Selvom du sover i en dobbelt elevationsseng, hvor hver enkelt topmadras har individuel justering, kan det være rart at bevare oplevelsen af at sove i en dobbeltseng. Med et splitlagen 180x200 kan du fortsat justere hver enkelt topmadras individuelt, men eftersom splitlagnet er hæftet sammen på midten, slipper du for, at der opstå en revne imellem de to individuelle topmadrasser. På den måde kan 180x200 splitlagnet hjælpe dig med at bevare fornemmelsen af at sove i dobbeltseng, uden at du skal opgive fordelene ved en dobbelt elevationsseng med individuel justering. 

Slidstærke splitlagner 180x200 af kvalitetsmaterialer

Hos Bed World har vi en mission om at bidrage til at skabe det bedste fundament for god søvnkvalitet. Dit lagen spiller en større rolle i denne sammenhæng, end hvad man måske umiddelbart skulle tro. Din hud er trods alt i tæt kontakt med dit lagen natten igennem, hvorfor det giver god mening at gå efter kvalitet, også når du skal købe splitlagen. Samtlige 180x200 splitlagner i vores sortiment er derfor fremstillet af 100% bomuld og er af enten 100% bomuldssatin eller 100% bomuldspercale. Både splitlagner i bomuldssatin og splitlagner bomuldspercale er enormt slidstærke grundet en særdeles høj trådtæthed i materialet. Bomuldssatin og bomuldspercale gør ovenikøbet også splitlagnet blødt og behagelige, ligesom materialet gør splitlagnet i stand til at aflede fugt og tørre hurtigt. Når du køber 180x200 splitlagner hos Bed World, får du således et kvalitetslagen, som du kan have glæde af længe, og som kan optimere din søvnkomfort.

Vask og vedligeholdelse af splitlagner 180x200

Dit splitlagen 180x200 skal – ligesom dit øvrige sengetøj – vaskes hver 14. dag ved 60 grader. Går du ud fra denne tommelfingerregel, sikrer du dig et godt sovemiljø og en god hygiejne. Når du vasker ved temperaturer over 55 grader, kan du nemlig være sikker på, at bakterier og husstøvmider ikke overlever i splitlagnet. Efter du har vasket dit splitlagen 180x200, kan du med fordel hænge det til tørre udenfor i den friske luft. Sidst men ikke mindst er det en god idé at udlufte dit soveværelse regelmæssigt – på den måde opretholder du nemlig også et godt soveklima. 

Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi vil nemlig hellere end gerne være behjælpelige med at klæde dig på til at gøre det helt rette køb, og derfor tilbyder vi vores kunder personlig rådgivning. Hos Bed World får du også en række andre fordele såsom prisgaranti, mulighed for gratis finansiering, 101 nætters prøve samt 15 års garanti. Når du handler hos os, får du desuden både gratis levering og gratis ombytning.