140x200 Topmadras

Filtrér efter

PRIS
3899 kr. 8999 kr.
Filter
Viser 1-3 af 3 element(er)

140x200 Topmadras

På siden her finder du topmadrasser, som passer til en seng i målene 140x200 cm. Denne sengestørrelse kaldes ofte for en trekvartseng, da den størrelsesmæssigt er placeret lige mellem en 90x200 enkeltseng og en 180x200 dobbeltseng. Hos Bed World har vi et varieret sortiment af 140x200 topmadrasser. Hos os finder du 140x200 topmadrasser i materialerne Memory foam og Latex. Når du kombinerer en 140x200 topmadras med eksempelvis en 140x200 boxmadras, opnår du en yderst komfortabel sengeløsning, som vil hjælpe dig til at opnå god og støttende nattesøvn. Tag et blik på vores udvalg af 140x200 topmadrasser her, og find den rette til dine behov. 

Varieret udvalg af 140x200 topmadrasser hos Bed World

Hos Bed World prioriterer vi at have et varieret udvalg af topmadrasser i vores sortiment. Det gælder selvfølgelig også vores udvalg af 140x200 topmadrasser. Vi går dog ikke på kompromis med kvaliteten, og derfor tilbyder vi kun vores kunder et udvalg af 140x200 topmadrasser, som vi kan stå inde for - både kvalitets- og prismæssigt. 

Bed World er udelukkende en online sengeshop, og dét giver os nogle fantastiske fordele. Det gør det muligt for os at holde vores priser på et niveau, hvor alle kan være med. Hos Bed World mener vi nemlig, at en god nattesøvn bør være allemandseje. Derfor holder vi vores priser på et niveau, hvor alle kan være med - uden at gå på kompromis med kvalitet, naturligvis. 

140x200 topmadras i Latex eller Memory foam? 

Du finder de to gængse typer 140x200 topmadrasser hos Bed World: Topmadrasser af Latex, og topmadrasser af Memory foam, eller Memory skum, som det også kaldes. Disse to typer topmadrasser er de mest populære på markedet, og det kan vi hos Bed World sagtens forstå. Det er nemlig med en topmadras af enten Memory foam eller Latex, at du opnår den absolut bedste nattesøvn. 

Hvilken af disse to typer topmadras bør du vælge? Det kommer selvfølgelig an på dine personlige præferencer. Hos Bed World anbefaler vi vores kunder at vælge en topmadras af Latex. Naturmaterialet Latex giver topmadrassen en fast elasticitet, som skaber et fantastisk leje at ligge på. Derudover er en topmadras af Latex også yderst varme- og fugtafvisende. Det betyder, at en topmadras af Latex kan gøre vidundere, hvis man er plaget af at have en seng, som føles varm og fugtig. 

En topmadras af Memory foam anbefaler vi dog til dem, der netop er vilde med at have en varm og blød seng, som man kan synke ned i. Memory foam former sig efter kropsvarme, og giver en tryg og rolig søvn. 

Gratis levering og retur af 140x200 topmadras

Hos Bed World gør vi det nemt for dig at shoppe ny 140x200 topmadras online. Vi har nemlig sørget for nem og gratis levering af din ordre. Og du behøves ikke engang at bekymre dig om du nu er hjemme, når din nye 140x200 topmadras ankommer. Så snart fragtfirmaet modtager din bestilling på deres lager, kontakter en af de flinke fragtmænd dig, og sammen aftaler I et leveringstidspunkt. Det bliver ikke meget lettere at planlægge leveringen af din nye topmadras ind i din hverdag!