Kontinentalseng 180x210

KAMPAGNE - SPAR 60%
COPENHAGEN OPERA - 180 X 210 CM.
15.999,-   39.999,-
  • Indbygget cooling
  • Inkl. 50 mm latex topmadras
  • ØKO-TEX certificeret
  • 7 Komfortzoner

Filtrér efter

Farve
PRIS
7199 kr. 45999 kr.
Filter
Viser 1-18 af 19 element(er)

Kontinentalseng 180x210

Hos Bed World er vi stolte af at have stort udvalg af kontinentalsenge til enhver smag. Er du fristet af at vælge en dobbeltseng, men ønsker du ekstra god plads? På siden her har vi samlet vores sortiment af 180x210 kontinentalsenge. Når du vælger en 180x210 kontinentalseng, får du ekstra 10 cm i forhold til en normal dobbeltseng. Dette er en stor fordel hvis du er høj, eller hvis du blot ønsker ekstra plads at brede dig på. En 180x210 kontinentalseng er synonym med høj komfort, og er derfor et godt valg af ny seng til dig, som ikke vil gå på kompromis med god nattesøvn. Se vores store udvalg af 180x210 kontinentalsenge på siden her, og vælg din favorit. 

Ny 180x210 kontinentalseng fra Bed World

En ny seng er en stor beslutning. Og en ny 180x210 seng er en endnu større beslutning - helt præcist 10 cm større. Hos Bed World vil vi gerne gøre det nemt for dig at vælge din nye seng, og derfor har vi på forhånd sørget for, at alle vores produkter lever op til vores egne kvalitetsstandarder. Så kan du være sikker på, at du bliver præsenteret for det bedste udvalg af 180x210 kontinentalsenge.

Hvilke kvalitetsstandarder er der tale om? Her har vi nævnt et par stykker: Alle madrasser på bedworld.dk er allergivenlige. Det betyder, at du får et bedre indeklima i soveværelset fri for støv og snavs. Derudover har samtlige af vores senge også cooling-egenskaber, vendbar kerne og op til 9 zoner. Du kan derfor trygt vælge din nye 180x210 kontinentalseng hos bedworld.dk.

Gratis levering af din nye 180x210 kontinentalseng

Har du plads til en kontinentalseng i bagagerummet på din bil? Det må de fleste vist sige nej til. Men bare rolig: Det har du heller ikke brug for. Hos Bed World leverer vi nemlig din nye seng til din dør - kvit og frit. Det gælder selvfølgelig også når der er tale om en 180x210 kontinentalseng, som med sine 3 lag af madrasser i alt giver 6 madrasser på 90x210 cm!

Når du har købt din nye seng, leverer vi den til vores fragtfirmas lager. Før de flinke fragtmænd kører ud med din nye seng til dig, kontakter de dig, og aftaler et afleveringstidspunkt. På den måde kan du være sikker på at være hjemme, når fragtmanden kommer forbi med din nye kontinentalseng. Nemmere bliver det ikke at shoppe seng online. 

Brug for rådgivning? Vores eksperter sidder klar

Kigger du efter din næste seng? Så står du overfor en stor beslutning. Sådan en kan godt være svær at træffe alene. Og det skal du selvfølgelig heller ikke! Vi har sørget for at have et team af søde eksperter, som sidder klar til at besvare dine spørgsmål og guide dig på rette vej. Ingen bekymring er for lille, og intet spørgsmål er for stort. Henvend dig trygt på chatten, over telefonen eller i en mail, og få personlig rådgivning, som vil hjælpe dig med at træffe det rette valg af ny seng.