Springmadrasser

Filtrér efter

Kategorier
PRIS
2999 kr. 7999 kr.
Filter
Viser 1-17 af 17 element(er)

Springmadrasser 

Springmadrassen er en populær og alsidig madrastype, der bruges i forskellige sammenhænge. Denne madrastype er kendt for at give god støtte og tage hensyn til kroppens trykpunkter via sine fjedre, der skaber de bedste betingelser for en god nattesøvn. Madrassen kan både benyttes sammen med andre madrasser, eksempelvis i kontinentalsenge, og for sig selv i en sengeramme. Hos Bed World har vi sammensat et stort udvalg af dansk designede springmadrasser, der tilfredsstiller ethvert behov og ønske. Du finder vores springmadrasser i kategorien her, hvor vi giver dig det fulde overblik. Tag et kig på vores udvalg, og find din nye springmadras hos Bed World. 

Hvad er en springmadras? 

En springmadras er opbygget af små fjedre, som støtter din krop og aflaster dine trykpunkter såsom nakke, skuldre og lænd. Madrassen yder unik og tilpasset støtte til din krop. Det sikrer dig en god og dyb søvn, så du vågner frisk og udhvilet op dagen efter. Ved at tilpasse sig til din krops bevægelser og vægt, sørger fjedrene i en springmadras for, at du får en optimal liggeposition om natten. 

Ofte benyttes en springmadras sammen med en boxmadras, og en springmadras i det der kaldes en kontinentalseng. En kontinentalseng består af tre madrasser, der samarbejder om at give dig den optimale støtte. Springmadrassen kan dog sagtens bruges alene, hvis den placeres i en sengeramme. Det skyldes, at det ikke er godt at placere denne type madras direkte på gulvet. Det anbefales derfor at placere den i en sengeramme, hvis ikke den lægges på en boxmadras. 

Springmadrassen bidrager til et sundt sovemiljø 

Et godt indeklima i soveværelset er vigtigt for en god nattesøvn. Desværre er der mange som døjer med netop dette problem. En ældre madras med dårlig luftcirkulation fjerner ikke de bakterier, som med tiden vil opstå. Efterhånden som madrassen er blevet brugt, er døde hudceller og støv blevet fanget i madrassen. Uden luftcirkulation til naturligt at rense og desinficere, kan en sådan madras efter en årrække blive til en sand bakteriebombe. Dette problem kan dog heldigvis afhjælpes med en springmadras, der skaber luftcirkulation, og bidrager til et sundt sovemiljø. 

Springmadrassens opbygning betyder, at frisk luft kan cirkulere gennem madrassens indre. Ved at madrassen renser sig selv, holdes den fri for bakterier og støv, og sikrer dig et optimalt sovemiljø. Udover at bidrage til god nattesøvn sikrer god luftcirkulation også, at sengen kan bruges i flere år, før behovet for udskiftning kommer på banen. 

Tilføj en topmadras, og få endnu bedre nattesøvn 

Hos Bed World anbefaler vi vores kunder at tilføje en topmadras til deres seng. Med en topmadras får du nemlig den bedst mulige søvn oplevelse. Hvor springmadrassen sikrer dig en behagelig og aflastende liggeposition, skaber topmadrassen de sidste helt rigtige betingelser for god nattesøvn ved at aflede varme, fugt og sved.

Udover at skabe de rette betingelser for din nattesøvn, er der endnu en grund til at en topmadras er en investering, der er værd at lave. En topmadras passer på resten af din sen, og beskytter den mod slid, fugt og skidt. Ved at have en topmadras placeret på din springmadras, kan du hurtigt forlænge dens levetid med flere år. Udover god nattesøvn opnår du på længere sigt en økonomisk gevinst ved at tilføje en topmadras til din seng.

Brug for hjælp? Vi sidder klar ved tasterne

En god springmadras kan gøre undere for din nattesøvn. Men hvilken madras er den rette? Det kan være svært at vælge, og derfor vil vi meget gerne hjælpe dig! Vores søvneksperter sidder klar ved tasterne til at guide dig på rette vej. Intet spørgsmål, ønske eller behov er for småt til at blive besvaret. Vi er sikre på at vi sammen kan finde den helt rigtige sengeløsning til dig!