Sengesæt

Filtrér efter

Kategorier
PRIS
899 kr. 1099 kr.
Filter
Viser 1-9 af 9 element(er)

Sengesæt

Sætter du også pris på at lægge dig til rette i en seng med et helt nyt sengesæt? Dit valg af sengesæt har stor indflydelse på kvaliteten af din nattesøvn. Eftersom din hud er i berøring med dit sengesæt hele natten igennem, er det helt essentielt, at dit sengesæt er af høj kvalitet for at sikre dig en optimal komfort og en ordentlig søvnkvalitet. Du kan derfor med fordel investere i det helt rette sengesæt af høj kvalitet og derved nyde godt af den komfort, der følger med et kvalitetssengesæt. Hos Bed World finder du et bredt udvalg af sengesæt fremstillet af bomuldssatin, en type vævning, som gør dit sengetøj både slidstærkt og blødt og behageligt. Vi har nemlig en stærk ambition om at fremme den gode søvnkvalitet, og her er dit valg af sengesæt helt afgørende. 

Kvalitetssengesæt til ethvert behov

Kvalitet er en afgørende faktor, når det kommer til at skabe et godt fundament for en god nattesøvn. Derfor er kvalitet også et nøgleord for os hos Bed World, og vi ved, at god søvnkvalitet kræver sans for detaljerne. Søvnkomfort handler nemlig ikke blot om dit valg af seng og madras – dit valg af sengesæt har faktisk stor indvirkning på din søvn, hvorfor det er vigtigt, at dit sengesæt er blødt og behageligt. Hos Bed World forhandler vi kvalitetssengesæt i en række forskellige størrelser og mål, så du kan finde nøjagtig det sengesæt, der opfylder dine behov. Da vi ønsker at udbrede den gode søvnkvalitet, får du samtidig vores kvalitetssengesæt til favorable priser. Vi mener nemlig, at kvalitet ikke behøver at koste en formue. Hos Bed World tilbyder vi et bredt udvalg af sengesæt i en række forskellige størrelser og mål, så du har de bedste forudsætninger for at finde præcis det sengesæt, som opfylder dine behov. 

Bæredygtige og allergivenlige sengesæt

For at skabe de bedste betingelser for en god nattesøvn, er vores kvalitetssengesæt produceret af 100% bomuld, som gør dit sengesæt blødt og behageligt. Alle vores sengesæt er slidstærke og af høj kvalitet, ligesom de har en ekstremt høj trådtæthed, hvilket netop gør sengesættet ekstra slidstærkt. Udover at være fremstillet af kvalitetsmaterialer er vores sengesæt også fremstillet bæredygtigt, ligesom de også er allergivenlige. Eftersom vores mission er fremme din søvnkvalitet, ser vi nemlig ingen grund til, at vores sengesæt indeholder unødig kemi og allergifremkaldende stoffer. Hvis du har prøvet at sove med et sengesæt fremstillet af kunststof, ved du, hvor markant en forbedring det er at sove med et bomuldssengesæt af kvalitet, og siden vi tilbringer omtrent en tredjedel af vores liv i vores seng, er det mildest talt afgørende, at vores sengesæt ikke indeholder allergifremkaldende stoffer. 

Vask og vedligeholdelse af dit sengesæt

Vi er mange, der holder af fornemmelsen af et nyvasket sengesæt. At vaske sit sengesæt korrekt er da også vigtigt for at bevare materialets kvalitet samt for at sørge for en god hygiejne. Som udgangspunkt bør et sengesæt vaskes hver 14. dag ved 60 grader, da en temperatur på over 55 grader sikrer, at bakterier og husstøvmider ikke overlever i sengesættet. Særligt hvis du er allergiker, anbefales det, at du vasker dit sengesæt hyppigt. Det er desuden en god idé jævnligt at lufte ud i dit soveværelse for at skabe et godt indeklima, ligesom dit sengesæt har godt af at hænge til tørre udenfor i den friske luft, da fibrene i stoffet slides, når du tørretumbler dit sengesæt. Det anbefales desuden, at du altid vasker dit nye sengesæt, før du tager det i brug. For at skåne både farve og fibre i dit sengesæt kan du med fordel vaske dit sengesæt med vrangen ud af. Derved sikrer du også, at dit sengetøj bevarer sin blødhed. 

Har du spørgsmål eller behov for yderligere vejledning, inden du investerer i dit nye sengesæt, så er du altid velkommen til at kontakte Bed World. Vi tilbyder nemlig personlig rådgivning netop for at give dig de bedste forudsætninger for at vælge det helt rigtige kvalitetssengesæt for dig. Derudover har vi gratis levering samt gratis ombytning, ligesom der er prisgaranti på hele vores sortiment. Desuden tilbyder vi mulighed for gratis finansiering samt 101 nætters prøve og 15 års garanti på vores produkter.