Sengegavle

Filtrér efter

Farve
PRIS
1700 kr. 3500 kr.
Filter
Viser 1-4 af 4 element(er)
PISA

PISA

  • Danskproduceret
  • Gratis finansiering
  • Gratis gavl
  • OEKO-TEX®
Pris 1.700,00 kr.
Eller fx 170,- pr. md. i 10 mdr.

Sengegavle

En sengegavl har ganske vist ikke nogen direkte indflydelse på din nattesøvn, men til gengæld giver den din seng et sofistikeret og stilfuldt udtryk. En blød og polstret sengegavl fungerer desuden som et ganske udmærket ryglæn, når der eksempelvis skal læses eller slappes af. Mange vælger derfor at opgradere deres seng ved at tilføje en gavl. Hos Bed World tilbyder vi dig et stort udvalg af sengegavle til senge i forskellige størrelser. Hos os finder du gavle i forskellige materialer, farver og modeller. Tag et kig på vores store udvalg, og find den sengegavl der vil give dit soveværelse et stilfuldt udtryk.

Indret soveværelset med en sengegavl 

Mange er glade for at indrette soveværelset med en sengegavl. Det forstår vi hos Bed World godt. Det giver nemlig et flot og færdigt udtryk, når en sengeramme bliver installeret. Vi synes, at du skal have mulighed for at finde den gavl, som passer perfekt til det, du leder efter. Derfor har vi sørget for at have et bredt udvalg af sengerammer i forskellige stilarter.

Ved at kombinere sengegavlen med eksempelvis en sengeramme, komplementerende sengetøj eller nye sengeben, kan du skabe et helt nyt udtryk i dit soveværelse. Er du i tvivl om, hvordan en sengegavl vil se ud i dit soveværelse? Benyt dig af vores tilbud om gratis fragt, og se den i dit hjem. Vi ombytter gerne eller tager sengerammen retur, hvis ikke det bliver helt som du havde forestillet dig. 

Sengegavle i forskellige størrelser

Hos Bed World forhandler vi sengegavle i forskellige størrelser. Det betyder, at du kan finde en gavl i vores udvalg som vil passe til din seng. I vores udvalg finder du både gavle der passer til dobbeltsenge og trekvartsenge - eksempelvis i breddemålene 140,160 og 180 cm. 

Når du vælger sengegavl til din seng, gør det ikke nogen forskel, om du har en elevationsseng, boxmadras eller kontinentalseng. Vælg en gavl i den rette størrelse, og få hurtigt et velindrettet soveværelse. Er du i tvivl om hvilken sengeramme, du skal vælge, eller har du spørgsmål, sidder vi klar til at hjælpe dig i chatten med personlig rådgivning. 

Nem montering af sengegavl 

Det er nemt at montere en sengegavl fra Bed World. Afhængigt af hvilken gavl du vælger, kan den enten stilles på gulvet og stå i spænd mellem væg og seng, eller monteres på direkte på væggen. Alternativt kan du også montere sengegavlen på din seng. Vælger du denne løsning, kan du placere din seng frit i soveværelset. Det er dog en god idé at tænke over. om du vil bruge den polstrede sengegavl som ryglæn. I så fald vil det være en god idé at stille sengen op ad en væg. Så overbelaster du ikke de beslag, der holder gavlen på plads.

Vi sørger selvfølgelig for, at din nye sengegavl bliver leveret til døren. Og har du spørgsmål til levering, montering eller vedligeholdelse, er vi selvfølgelig klar til at hjælpe dig godt på vej. Tag et kig på det store udvalg af sengegavle på siden her, og find den der passer hjem i dit soveværelse.