Split Lagner 180x210

Filtrér efter

PRIS
649 kr. 649 kr.
Filter
Viser 1-3 af 3 element(er)

Splitlagner 180x210

Sætter du pris på funktionalitet og praktisk design? Og er du indehaver af en elevationsseng med splittopmadras? Så er det et splitlagen, du skal have fat i. Hos Bed World finder du et bredt udvalg af splitlagner med målene 180x210 i en række forskellige farver, så du kan finde lige det splitlagen, som falder i din smag. Fælles for de 180x210 splitlagner, du finder i vores sortiment er, at de alle er af topkvalitet og designet i Danmark – hos Bed World har vi nemlig en ambition om at bidrage til at udbrede den gode søvnkvalitet. For at den ambition kan indfries, er kvalitetsprodukter til soveværelset, herunder lagner, helt afgørende. 

Smarte og funktionelle splitlagner 180x210

Med en elevationsseng med splittopmadras følger en række fordele. Ikke mindst den individuelle justering af en elevationsseng med splittopmadras er særligt fordelagtig. Men selvom du nyder godt af den individuelle justering, kan du derved godt miste fornemmelsen af at sove i den dobbeltseng. Med et splitlagen 180x210 fra Bed World kan du dog nyde godt af den individuelle justering, samtidig med at du kan bevare fornemmelsen af at sove i en dobbeltseng! Vores 180x210 splitlagner er nemlig hæftet sammen på midten, så du slipper for den revne, der ellers opstår imellem de to individuelle topmadrasser, men samtidig kan du fortsat anvende den individuelle justering på begge topmadrasser. 

Bæredygtige og slidstærke splitlagner 180x210

Foruden at være både praktiske og funktionelle er vores 180x210 splitlagner også slidstærke og af høj kvalitet, så du kan have glæde af dem længe. Det bunder i, at samtlige af vores 180x210 splitlagner består af 100% bomuld, og i vores sortiment finder du udelukkende 180x210 splitlagner af enten 100% bomuldssatin eller 100% bomuldspercale. Fælles for bomuldssatin og bomuldspercale er, at splitlagner af begge slags materiale bliver utroligt slidstærke grundet en særlig tæt vævning og høj trådtæthed. Med et splitlagen 180x210 i bomuldssatin eller bomuldspercale får du desuden et ekstremt blødt og behageligt splitlagen, som tilmed er fugtafledende og hurtigttørrende. Du får således både kvalitet, holdbarhed og god komfort for pengene, når du køber 180x210 splitlagner hos Bed World. Det betyder dog ikke, at vores priser er uoverkommelige – i vores optik behøver kvalitet nemlig ikke at koste en formue.

Vask og vedligeholdelse af splitlagner 180x210

En god tommelfingerregel er, at dit splitlagen 180x210 – ligesom dit øvrige sengetøj – skal vaskes hver 14. dag ved 60 grader. På den måde sikrer du den bedste komfort og hygiejne. Vasker du ved temperaturer over 55 grader dræbes både bakterier og husstøvmider i splitlagnet nemlig. Du kan desuden så let som ingenting selv bidrage til et godt soveklima ved at lufte regelmæssigt ud i dit soveværelse. Efter en vask kan dit splitlagen 180x210 også sagtens hænges til tørre udenfor.

Har du spørgsmål eller behov for yderligere vejledning, så tøv ikke med at kontakte os – vi vil meget gerne være behjælpelige med at klæde dig på til at gøre det rette køb. Af den grund tilbyder vi vores kunder personlig rådgivning foruden en række andre fordele såsom 15 års garanti, 101 nætters prøve, prisgaranti samt mulighed for gratis finansiering. Når du handler hos Bed World, får du desuden både gratis levering samt gratis ombytning.