Sengesæt 140x220

Filtrér efter

PRIS
899 kr. 899 kr.
Filter
Viser 1-3 af 3 element(er)

Sengesæt 140x220

Hos Bed World ved vi, at god søvnkomfort afhænger af god kvalitet og sans for detaljen. Derfor er vores sengesæt fremstillet af 100% bomuld, ligesom de er både bæredygtige og allergivenlige. Hvis du har prøvet at sove med et sengesæt af kunststof, ved du, hvor stor en forskel et kvalitetssengesæt af ordentlige materialer kan gøre for din søvnkvalitet. Vi tilbyder et bredt udvalg af sengesæt med målene 140x220 af høj kvalitet i forskellige farver, så du kan finde et 140x220 sengesæt, som lever op til dine ønsker og behov. Samtidig har vi fokus på, at den gode kvalitet skal gå hånd i hånd med gode og fornuftige priser – vi mener nemlig, at god søvnkvalitet og kvalitetssengesæt er alle forundt!

Lækre sengesæt 140x220 i topkvalitet

Kvalitet er en altafgørende faktor, når det kommer til god nattesøvn. Også når det kommer til dit valg af sengesæt! Derfor finder du hos Bed World et bredt udvalg af kvalitetssengesæt med målene 140x220, så du kan skabe det bedste fundament for god søvnkomfort. Du tilbringer trods alt en tredjedel af din tid i din seng, og derfor mener vi hos Bed World, at der er god grund til at prioritere kvaliteten af dit 140x220 sengesæt. Det behøver heller ikke at koste alverden – vi prioriterer nemlig både god kvalitet og gode priser.

Allergivenlige og bæredygtige sengesæt 140x220

Vores udvalg af 140x220 sengesæt er designet i Danmark og produceret af 100% bomuld, for at skabe de bedste betingelser for en god nattesøvn. Samtlige af vores 140x220 sengesæt er desuden af bomuldssatin, hvilket både gør dit sengesæt enormt slidstærkt og blødt og behageligt. Bomuldssatin har nemlig en høj trådtæthed, og det er det, der gør dit 140x220 sengesæt holdbart, så du kan have glæde af det længe. Samtidig er sengesæt af bomuldssatin komfortable, hvilket bestemt heller ikke er en uvæsentlig faktor. Det gælder for samtlige af vores 140x220 sengesæt, at de er fremstillet på bæredygtig vis, ligesom de alle er allergivenlige. Vi ser nemlig ingen grund til, at vores sengesæt skal indeholde allergifremkaldende stoffer eller unødig kemi. Vores mission er jo nu engang at bidrage til at fremme din søvnkvalitet. 

Vask og vedligeholdelse af dit sengesæt 140x220

For at passe bedst muligt på dit 140x220 sengesæt samt for at sikre en god komfort og en god hygiejne anbefales det, at du vasker dit sengesæt hver 14. dag ved 60 grader. Når du vasker dit 140x220 sengesæt ved en temperatur over 55 grader, dræbes bakterier og husstøvmider nemlig. Desuden er det altid en god idé at vaske dit nye sengesæt, før du tager det i brug. Et andet tip er at vaske dit 140x220 sengesæt med vrangen ud af, for så skåner du nemlig fibre og farve i sengesættet, ligesom du på den måde også bevarer blødheden af dit sengesæt. Dit sengesæt 140x220 kan sagtens tørretumbles, men da det slider på fibrene i stoffet, er det en god idé at hænge sengesættet til tørre udenfor i den friske luft, hvis du har mulighed for det. 

Har du spørgsmål angående vores udvalg af 140x220 sengesæt eller øvrige produkter, så er du velkommen til at kontakte os. Vi tilbyder vores kunder personlig rådgivning, så du kan følge dig klædt på til at gøre det rette køb for dig. Desuden får du en række andre fordele, når du handler hos Bed World, heriblandt prisgaranti, mulighed for gratis finansiering, 101 nætters prøve og 15 års garanti. Sidst men ikke mindst får du gratis levering og gratis ombytning, når du handler hos os.