Faconlagner 90x200

Filtrér efter

PRIS
299 kr. 299 kr.
Filter
Viser 1-3 af 3 element(er)

Faconlagner 90x200

Betydningen af kvaliteten af dit lagen skal ikke undervurderes. Selvom et lagen måske virker som en overflødig detalje, så har kvaliteten af dit lagen faktisk stor indflydelse på din komfort, når du sover. Derfor tilbyder vi hos Bed World kvalitetslagner fremstillet med fokus på detaljerne med det formål at skabe det bedste fundament for god søvnkvalitet for dig. Vi forhandler blandt andet et bredt udvalg af faconlagner i dansk design med målene 90x200, som efterhånden er blevet et populært valg – faconlagnet er nemlig både praktisk og smart. Du får tilmed vores 90x200 faconlagner til fordelagtige priser, da vi mener, at kvalitet og fornuftige priser sagtens kan følges ad. 

Faconlagner 90x200 fremstillet med fokus på kvalitet

Hele natten igennem er din hud i tæt kontakt med dit lagen. Derfor er det naturligvis afgørende, at dit lagen giver dig den rette komfort og er af god kvalitet. Kvalitet er i særdeleshed en afgørende faktor, når det kommer til faconlagner – et faconlagen af ringere kvalitet kan nemlig sjældent holde sin facon over længere tid, hvormed du risikerer, at faconlagnet ikke længere passer til din topmadras efter blot få vaske. Den risiko behøver du ikke at bekymre dig om med et 90x200 faconlagen af høj kvalitet fra Bed World – vi gør nemlig en dyd ud af at kunne tilbyde et stort udvalg af 90x200 faconlagner af 100% kvalitetsbomuld i bomuldspercale, en vævningstype som giver et slidstærkt og komfortabelt faconlagen. 

Enkle og praktiske faconlagner 90x200

Det smarte ved et faconlagen er, at du både kan vælge at lade faconlagnet dække din topmadras og din boksmadras eller blot din topmadras. Har du en seng, som er mere end 26 cm høj, bør du dog overveje et kuvertlagen i stedet, eftersom et faconlagen ikke vil kunne dække både boksmadras og topmadras på en seng af den højde. Derudover kræver faconlagnet stort set ikke noget arbejde af dig – faconlagnet er designet, så du får et glat og flot resultat, når du reder din seng, uden at du behøver at stryge lagnet. Med et faconlagen 90x200 fra Bed World får du dermed et kvalitetsprodukt, der kan give dig den komfort, du behøver for en god søvnkvalitet.

Bevar kvaliteten af dit 90x200 faconlagen 

Et 90x200 faconlagen skal vaskes som dit øvrige sengetøj – hver 14. dag ved 60 grader. Så sikrer du nemlig, at hverken bakterier eller husstøvmider overlever i lagnet. Dit faconlagen 90x200 absorberer hurtigt sved, ligesom det er et fordelagtigt hjem for døde hudceller, og derfor er det vigtigt at vaske dit faconlagen 90x200 jævnligt for at opretholde en god hygiejne og et godt soveklima. Du bidrager også til at skabe et godt soveklima ved at tørre dit faconlagen 90x200 udenfor i den friske luft og ved regelmæssigt at lufte ud i dit soveværelse. 

Har du spørgsmål vedrørende vores 90x200 faconlagner eller vores øvrige produkter, så tøv ikke med at kontakte os. Vi ønsker at give alle vores kunder det bedste fundament for at gøre det rette køb, hvorfor vi tilbyder personlig rådgivning. Du får desuden en række andre fordele som kunde hos Bed World, herunder mulighed for gratis finansiering, 101 nætters prøve og 15 års garanti. Derudover får du prisgaranti, gratis levering og gratis ombytning som kunde hos Bed World.