Kuvertlagner 140x200

Filtrér efter

PRIS
349 kr. 349 kr.
Filter
Viser 1-3 af 3 element(er)

Kuvertlagner 140x200

Søvnkvalitet handler om mere end den rigtige seng og madras – detaljerne er mindst lige så vigtige for at skabe det bedste fundament for en god nattesøvn. Det ved vi hos Bed World, og derfor finder du hos os også et bredt udvalg af kvalitetslagner, som alle er designet i Danmark. Dit lagen betyder nemlig også en hel del for din komfort, når du sover, hvorfor det absolut kan betale sig at gå efter kvalitet. Er du til de enkle og praktiske løsninger, er det populære kuvertlagen et godt bud på, hvilket type lagen, du bør investere i. Vi tilbyder et bredt udvalg af kuvertlagner af høj kvalitet i en række forskellige farver med målene 140x200 til fornuftige priser – hos Bed World kan god kvalitet og gode priser nemlig sagtens gå hånd i hånd. 

Kuvertlagner 140x200 - den simple løsning

Med et kuvertlagen 140x200 slipper du får at bruge unødvendige kræfter på at rede seng – kuvertlagnet er nemlig ganske enkelt at lægge på din topmadras, eftersom det fås faconsyet, så det passer perfekt til din topmadras, ligesom det selv folder omkring hjørnerne på topmadrassen og dermed forbliver glat hele natten. For at sikre det bedste resultat er det en fordel at investere i et kuvertlagen 140x200 af god kvalitet, da billigere kuvertlagner af ringere kvalitet som regel ikke holder deres facon og ofte krymper i vask. Med et kuvertlagen 140x200 fra Bed World i topkvalitet får du derimod et lagen, som bevarer sin kvalitet og som ikke pludselig krymper i vask. 

Kuvertlagner 140x200 fremstillet af kvalitetsmaterialer

Fælles for hele vores udvalg af kuvertlagner 140x200 er, at de består af 100% bomuld og er fremstillet af enten bomuldssatin eller bomuldspercale, som begge er slidstærke vævninger, som gør kuvertlagnet holdbart. Fordi bomuldssatin og bomuldspercale har en høj trådtæthed, bliver dit kuvertlagen 140x200 særligt slidstærkt samtidig med, at begge typer vævning giver et blødt og komfortabelt lagen. Med et kuvertlagen 140x200 fra Bed World får du således et kvalitetslagen, som du kan have glæde af længe. På den måde hænger kvalitet og bæredygtighed uløseligt sammen gennem hele vores sortiment. Samtidig får du kvalitet til en favorabel pris, da vi bestræber os på at levere kvalitet til rimelige og stabile priser. 

Vask og vedligeholdelse af kuvertlagner 140x200

For at holde en god hygiejne samt for at bevare kvaliteten af dit sengetøj, anbefales det, at du vasker dit sengetøj og dermed også dit kuvertlagen 140x200 hver 14. dag ved 60 grader. Temperaturer over 60 grader slår nemlig bakterier og husstøvmider ihjel. Du kan sagtens tørretumble dit kuvertlagen 140x200, men hæng også gerne dit kuvertlagen 140x200 til tørre udenfor i den friske luft. Jævnlig udluftning af dit soveværelse er desuden også med til at sikre et godt sovemiljø. 

Har du spørgsmål til vores sortiment, er du til hver en tid velkommen til at kontakte os. Vores kunder tilbydes nemlig personlig rådgivning for at give de bedste forudsætninger for det helt rigtige køb. Desuden tilbyder vi prisgaranti og mulighed for gratis finansiering samt både gratis levering, gratis ombytning, 101 nætters prøve og 15 års garanti.