180x200 Springmadras

Filtrér efter

PRIS
4999 kr. 7999 kr.
Filter
Viser 1-2 af 2 element(er)

Springmadras 180x200

Her på siden finder du Bed Worlds udvalg af springmadrasser i den klassiske størrelse 180x200 - nok bedre kendt som en dobbeltseng. Denne sengestørrelse er beregnet til to personer, og består derfor meget sigende af to individuelle enkeltmadrasser på hver 90x200 cm. Dette er i mange tilfælde en stor fordel, da de to særskilte madrasser det gør det muligt at tilpasse hver madras til brugerens individuelle behov. Hos Bed World har vi et varieret udvalg af 180x200 springmadrasser til enhver smag. Her kan du frit vælge mellem forskellige fastheder, materialer og andre unikke egenskaber. Gå på opdagelse blandt vores udvalg, og vælg den 180x200 springmadras, der passer til jeres behov. 

Mulighed for individuel tilpasning af hver madras

En 180x200 springmadras er beregnet til at blive delt af to sovende. Da en 180x200 springmadras er opbygget af to individuelle 90x200 springmadrasser, er der derfor god mulighed for personlig tilpasning af hver madras. Har du og din partner forskellige behov angående madrassens fasthed eller type, er dette derfor ikke noget problem. Og tilvælger I en slip-topmadras, kommer I let og elegant uden om den irriterende revne i midten af sengen mellem de to madrasser, som ellers ofte opstår. 

Hos Bed World har vi et team af søvneksperter, som sidder klar til at hjælpe med at vælge den helt rette sengeløsning til jer. Kan I bruge hjælp, vejledning eller en god snak om jeres muligheder, er I altid velkomne til at henvende jer til os på chatten.

Topmadras til springmadras 180x200

Vi hos Bed World anbefaler altid at anvende vores madrasser sammen med en topmadras. Ved at tilvælge en topmadras, opnås et ekstra lag komfort, som bidrager til en støttende nattesøvn. Hos Bed World er det muligt at vælge mellem to forskellige typer af topmadrasser: En topmadras af Memory foam, og en topmadras af Latex. 

Vi anbefaler en topmadras af Memory foam til dig, som ønsker en varm og blød seng, du kan synke ned i. Ønsker du derimod en fastere madras med varme- og svedafledende egenskaber, vil en topmadras af Latex være det rette valg. Vores udvalg af topmadrasser er også indbefattet vores 101 nætters prøveperiode. Er du i tvivl om hvilken du bør vælge, kan du derfor altid ombytte din topmadras efter du har prøvet at sove på den. 

Gratis finansiering af springmadras 180x200

Hos Bed World har vi fuld forståelse for, at en ny madras kan være en stor udgift. Vi prioriterer i forvejen at have priser, hvor alle kan være med, men vi går skridtet videre. Når du køber ny seng på bedworld.dk, har du nemlig mulighed for gratis finansiering. Du betaler altså kun for selve din ordre, og undgår opstartsgebyr, renter og ekstragebyrer.

Vælger du denne løsning som betalingsform, kan du let dele betalingen af din nye seng eller madras op i mindre, overskuelige bidder, som er lettere at få til at passe ind i budgettet. På betalingssiden kan du let anmode om gratis finansiering gennem vores samarbejdspartner. Læs mere om gratis finansiering her, og bliv klogere på denne smarte løsning.