120x200 Springmadras

Filtrér efter

PRIS
2999 kr. 5999 kr.
Filter
Viser 1-3 af 3 element(er)

Springmadras 120x200

En springmadras i målene 120x200 er den perfekte kombination af en 90x200 enkeltseng og en 140x200 trekvartseng. Denne seng er det optimale valg til dig, der ønsker ekstra plads at brede dig på. Mange er derfor glade for at vælge en 120x200 springmadras til teenage- eller gæsteværelset, hvor ekstra komfort og plads er værdsat. Hos Bed World anbefaler vi, at du anvender en 120x200 springmadras sammen med en topmadras. Så sikres du de optimale forhold at sove under: Så får du nemlig både springmadrassens fjedrende støtte og topmadrassens komfort. Se Bed Worlds store udvalg af 120x200 springmadrasser på siden her, og find den, der passer til dine behov. 

120x200 springmadras fra Bed World i dansk design

Er du på udkig efter en slidstærk og veldesignet 120x200 springmadras, lavet af materialer i høj kvalitet? I så fald er en 120x200 springmadras fra Bed World sikkert noget for dig. Hos Bed World designer vi selv alle vores produkter. Det betyder, at du kan være sikker på, at de produkter, du finder på vores webshop, lever op til vores egne høje standarder for kvalitet, levetid og allergivenlighed. 

Specielt allergivenlighed har vi hos Bed World stort fokus på i vores design af madrasser. Uanset om du har støvallergi eller ej, hersker der ingen tvivl om, at du opnår bedst mulig nattesøvn på en madras med allergivenlige egenskaber. Bed Worlds springmadrasser er alle designet med unik luftcirkulation og ventilation. Det sikrer en ren og støvfri madras, som du kan sove godt på om natten. 

Brug for hjælp? Få personlig rådgivning hos Bed World

At vælge en ny seng kan være svært. Udover at skulle forholde dig til dine egne behov og ønsker, bliver du derudover mødt af et stort udvalg af forskellige madras- og sengeløsninger, som alle har forskellige egenskaber og unikke detaljer. Ja, der er ikke noget at sige til, at man let kan blive overvældet! 

Vi hos Bed World ønsker at hjælpe dig med at træffe det rette valg, og netop derfor har vi et hold af senge eksperter siddende klar til at hjælpe dig. Til dem kan du kvit og frit henvende dig, og få personlig rådgivning til at træffe det rette valg af ny seng. Vi er sikre på, at vi sammen med dig vil finde den helt rigtige sengeløsning til dine behov.

Gratis finansiering af 120x200 springmadras

Hos Bed World ønsker vi at gøre kvalitetssenge og -madrasser tilgængelige for alle. Derfor har vi altid haft fokus på at minimere vores egne omkostninger, og i stedet tilbyde vores kunder de lavest mulige priser. Det er blandt andet derfor, at vi har fravalgt at have et fysisk butikslokale. 

Selvom vi har skruet priserne i bund, kan en ny seng hurtigt løbe op. Derfor er vi glade for at kunne tilbyde vores kunder gratis finansiering ved køb på bedworld.dk. Sammen med vores samarbejdspartner, gør vi det muligt for dig at dele betalingen af din nye seng op i mindre, overskuelige bidder. Du vælger selv over hvor lang tid, du vil betale for din nye seng. Derved har du mulighed for at skræddersy finansieringen af din nye seng, så den passer perfekt til din økonomi. Har du spørgsmål, eller vil du vide mere? Du er altid velkommen til at kontakte vores kundeservice.