Senge 140x200

Filtrér efter

Farve
PRIS
4409 kr. 41999 kr.
Filter
Viser 1-18 af 37 element(er)

Senge 140x200

Her på siden finder du senge i målet 140x200 cm. En seng i denne størrelse kaldes også en trekvartseng. Denne seng er størrelsen mellem en dobbeltseng på 180x200 cm, og en enkeltseng på 90x200 cm. En trekvartseng egner sig derfor både til enkeltpersoner og par. Hos Bed World har vi et stort udvalg af trekvartsenge til ethvert behov. Vi har et varieret udvalg af 140x200 senge, lavet af materialer, fastheder og egenskaber. Gå på udkig blandt vores store udvalg, og find din næste 140x200 seng. Vores søde senge eksperter sidder som altid klar med personlig rådgivning, hvis det er svært at vælge. 

Trekvartsengen: Den perfekte sengestørrelse

Er der ikke plads nok til en dobbeltseng i soveværelset? Føles en enkeltseng for lille på teenageværelset? Mangler gæsteværelset en seng med plads til to, men som ikke fylder hele rummet? I alle disse situationer kan en trekvartseng på 140x200 cm være den helt rette sengestørrelse. 

Ja, en trekvartseng, som er mindre end en dobbeltseng men større end en enkeltseng, har ofte den helt rette størrelse. Det skyldes, at den med sine 140 cm i bredden både kan benyttes af én person såvel som to personer. Trekvartsengen er derfor et populært valg både i den lille lejlighed med et trangt soveværelse, til teenageren, som er vokset ud af enkeltsengen, og til gæsteværelset, der både huser enkelte og flere overnattende gæster. 

Prøv din 140x200 seng hjemme i trygge rammer

Er du i tvivl om, hvordan en 140x200 seng vil tage sig ud hjemme hos dig? Når du køber din nye trekvartseng hos Bed World, behøver du ikke bekymre dig om dette. Vi tilbyder dig nemlig en 101 nætters prøveperiode, hvor du både kan vænne dig til og prøve at sove i din nye seng - og til at have den i dit soveværelse. Er alt ikke som det skal være, hjælper vores hold af søde eksperter dig med at finde en anden løsning, som passer dig bedre. 

Når du prøver din nye seng af derhjemme, kan du også få et meget bedre indtryk af, hvordan det er at sove i den kontra, når du blot tester den i en butik. Hjemme kan du i ro og mag prøve din nye seng, og mærke hvordan din krop reagerer på at sove i den efter længere tid. Det betyder, at du kan nå at vænne dig til at sove i sengen, før du træffer den endelige beslutning. Vores erfaring er, at du på denne måde lettere kan finde den rette seng til dine behov. 

Åndbar og allergivenlig 140x200 seng 

Hos Bed World ønsker vi udelukkende at give dig den allerbedste søvnoplevelse. Vi designer selv udvalget af senge på vores webshop. Her har vi valgt kun at forhandle senge, som er allergivenlige og yderst åndbare. Ved at vælge en allergivenlig og velventileret seng, får du et bedre miljø at sove i - fri for støv og bakterier. Dette skaber en dybere og roligere nattesøvn, som vil komme dig til gavn i dine dyrebare vågne timer. 

Ja, der er gode grunde til at vælge en ny 140x200 seng hos Bed World. Kast et blik på vores varierede udvalg, og find den seng, som passer dig bedst.