Kuvertlagner 180x210

Filtrér efter

PRIS
439 kr. 439 kr.
Filter
Viser 1-3 af 3 element(er)

Kuvertlagner 180x210

Sætter du også pris på den nemme løsning, især når det kommer til huslige pligter, du bare gerne vil have overstået, såsom at rede seng? Et kuvertlagen er indbegrebet af enkelhed og elegance, samtidig med at det er praktisk at anvende. Det er nok også en af årsagerne til, at kuvertlagnet efterhånden er blevet et populært valg hos mange. Hos Bed World er vi optaget af at optimere den enkeltes søvnkvalitet, og derfor tilbyder vi en række forskellige kuvertlagner i dansk design med målene 180x210 til fordelagtige priser uden at gå på kompromis med kvaliteten. Vi tilbringer trods alt en tredjedel af vores liv i vores seng, og eftersom god nattesøvn er det bedste fundament for at få det bedste ud af døgnets lyse timer, mener vi afgjort, at det kan betale sig at have fokus på kvalitet – også når du køber kuvertlagner. 

God søvnkomfort med kuvertlagner 180x210 af høj kvalitet

Hos Bed World ved vi, hvor stor betydning kvaliteten af dit lagen har for din komfort, når du sover. Når det kommer til kuvertlagner, opdager du meget hurtigt forskellen på at vælge kvantitet frem for kvalitet; køber du et billigere kuvertlagen af ringere kvalitet, risikerer du nemlig at det allerede under de første par vaske krymper og dermed ikke længere passer din topmadras. Eftersom et kuvertlagen er designet til at passe din topmadras en til en, risikerer du at miste en af de væsentlige fordele ved et kuvertlagen, hvis dit billigere kuvertlagen krymper i vask. Hos Bed World finder du udelukkende kuvertlagner af høj kvalitet, hvormed denne risiko forsvinder. Med et kuvertlagen 180x210 fra Bed World får du nemlig et produkt, som også bevarer sin kvalitet fremadrettet, og du får det tilmed til en fornuftig og god pris – for selvom vi ikke går på kompromis med kvaliteten af vores lagner, mener vi heller ikke, at kvalitet bør koste en formue. 

Kuvertlagner 180x210 fremstillet af kvalitetsmaterialer i 100% bomuld

Netop for at bevare kvaliteten af dit kuvertlagen er vores kuvertlagner 180x210 fremstillet af vævningstyper, som er enormt slidstærke. Både vores kuvertlagner 180x210 i bomuldssatin og vores kuvertlagner 180x210 i bomuldspercale har en høj trådtæthed, som er med til at gøre 180x210 kuvertlagnet særligt slidstærkt og dermed forlænge levetiden på dit kuvertlagen. Samtidig gør det jo heller ikke noget, at både bomuldssatin og bomuldspercale giver et blødt og komfortabelt kuvertlagen, som også er designet således, at det leder varme og fugt vægt fra kuvertlagnets overflade, hvormed lagnet bidrager til at bevare en kølig temperatur, imens du sover.

Vask og vedligeholdelse af dit kuvertlagen 180x210

For at opretholde en god hygiejne og et godt soveklima anbefales det, at dit kuvertlagen 180x210 ligesom dit øvrige sengetøj vaskes ved 60 grader hver 14. dag. Temperaturer over 55 grader slår nemlig bakterier og husstøvmider ihjel. Du kan både vælge at tørretumble dit kuvertlagen 180x210 og hænge det til tørre udendørs. Sidst men ikke mindst er det generelt en god idé at lufte hyppigt ud i dit soveværelse for at sikre et godt indeklima.

Har du spørgsmål til os, så tøv endelig ikke med at kontakte os – vi tilbyder nemlig personlig rådgivning for at give dig de bedste forudsætninger for at gøre det helt rette køb. Desuden følger der en række andre fordele med som kunde hos Bed World, herunder prisgaranti og mulighed for gratis finansiering. Derudover tilbyder vi gratis levering, gratis ombytning samt 101 nætters prøve og 15 års garanti.