Faconlagner 120x200

Filtrér efter

PRIS
299 kr. 299 kr.
Filter
Viser 1-3 af 3 element(er)

Faconlagner 120x200

Er du også glad for enkle og praktiske løsninger? Så kan du nyde godt af, at vi hos Bed World tilbyder et bredt udvalg af de smarte og populære faconlagner, som er designet med sans for detaljen. Vores faconlagner 120x200 er indbegrebet af elegance og komfort, eftersom de er simple at lægge på din seng, samtidig med at de fremstilles af 100% bomuld ud fra nøje udvalgte metoder for at sikre et godt og slidstærkt faconlagen. Hos Bed World ved vi nemlig, at god søvnkvalitet handler om selv de mindste detaljer, og derfor har vi naturligvis heller ikke slækket på vores ambitioner, når det kommer til vores udvalg af faconlagner. 

Smarte og praktiske faconlagner 120x200 til ethvert behov

Et 120x200 faconlagen giver et elegant og enkelt udtryk i dit soveværelse, samtidig med at faconlagnet er et praktisk lagen, som sørger for at holde din topmadras på plads, eftersom det kan trækkes helt nedover din boksmadras. Er din seng højere end 26 cm, bør du dog overveje at vælge et kuvertlagen i stedet, da 120x200 faconlagnet i det tilfælde ikke vil være stort nok til at kunne dække både boksmadras og topmadras. En anden fordel ved faconlagnet er, at du uden at stryge dit lagen forinden, får et glat og flot resultat, når du reder din seng. Med et faconlagen 120x200 fra Bed World får du dermed et kvalitetsprodukt med praktiske egenskaber af dansk design, som samtidig bidrager med et enkelt og elegant udtryk i dit soveværelse. 

Faconlagner 120x200 fremstillet af kvalitetsmaterialer

I vores udvalg af 120x200faconlagner har vi i særlig grad fokus på bomuldspercale, som gør faconlagnet ekstremt slidstærkt, samtidig med at det giver et blødt og komfortabelt resultat. Sammenlignet med andre typer materialer og vævemetoder er bomuldspercale utroligt behageligt og har en markant længere levetid. Hos Bed World mener vi derfor også, at det kan svare sig at prioritere kvalitet, når du køber nyt lagen. Ikke mindst fordi du med et faconlagen af ringere kvalitet risikerer at lagnet mister sin facon efter kun få vaske. Sker det, passer dit faconlagen ikke længere til din topmadras. Med et faconlagen 120x200 fra Bed World får du derimod kvalitet med en lang levetid, uden at det koster en formue. God kvalitet og gode priser kan nemlig sagtens gå hånd i hånd. 

Vask og vedligeholdelse af dit faconlagen 120x200

Regelmæssig vask af dit faconlagen 120x200 bidrager til at skabe god komfort samt et godt soveklima. Som det gælder for dit øvrige sengetøj, skal dit faconlagen 120x200 som udgangspunkt vaskes hver 14. dag ved 60 grader – temperaturer over 55 grader sikrer nemlig, at hverken bakterier eller husstøvmider overlever i lagnet. Det anbefales desuden, at du lufter jævnligt ud i dit soveværelse, ligesom dit faconlagen 120x200 også har godt af at hænge til tørre udenfor i den friske luft. 

Sidder du tilbage med spørgsmål, så tøv ikke med at kontakte os. Vi ønsker alle vores kunder de bedste forudsætninger for at gøre det rette køb, hvorfor vi tilbyder personlig rådgivning. Derudover får du som kunde hos Bed World mulighed for gratis finansiering, 15 års garanti, 101 nætters prøve samt prisgaranti, gratis levering og gratis ombytning.