Split lagner

Filtrér efter

Kategorier
PRIS
649 kr. 649 kr.
Filter
Viser 1-6 af 6 element(er)

Split Lagner

Er du indehaver af en elevationsseng med splittopmadras? Så er et splitlagen lige det, du skal have fat i. Med et splitlagen kan begge side af din elevationsseng nemlig justeres individuelt, men du undgår, at der opstår en revne imellem de to madrasser, da splitlagenet har en samling på midten. Hos Bed World har vi en mission om at udbrede den gode søvnkvalitet ved at tilbyde kvalitetsprodukter, som kan bidrage til at øge din komfort, når du sover. Selv dit lagen har en stor indvirkning på din søvnkomfort, og derfor finder du hos os et stort udvalg af forskellige typer kvalitetslagner til fordelagtige priser, herunder splitlagner af høj kvalitet.

Slidstærke splitlagner af høj kvalitet

Selvom du har en dobbelt elevationsseng med individuel justering, kan det være rart at bevare følelsen af at sove i en dobbeltseng. Eftersom vores udvalg af splitlagner er hæftet sammen på midten, slipper du for, at der opstår en revne imellem de to individuelle topmadrasser, samtidig med at hver side af sengen fortsat kan justeres individuelt. Med et splitlagen fra Bed World får du fortsat oplevelsen af at sove i dobbeltseng frem for to individuelle senge. Selvom dit lagen måske virker som en ubetydelig detalje, når det kommer til kvaliteten af din nattesøvn, så har dit lagen faktisk langt større betydning, end man umiddelbart skulle tro. Din hud er trods alt i direkte kontakt med dit lagen gennem hele natten, hvorfor det er afgørende, at dit lagen er både blødt og behageligt samt har en positiv indflydelse på din komfort, imens du sover. Hos Bed World finder du et bredt udvalg af splitlagner i høj kvalitet uden kemikalier og andre skadelige stoffer, fordi vi tror på, at det er en vigtig nøgle til den gode søvnkvalitet. 

Splitlagner produceret af kvalitetsmaterialer og -tekstiler

Hos Bed World er kvalitet et nøgleord, hvorfor vores udvalg af splitlagner naturligvis også er af høj kvalitet. Ligesom med vores øvrige sortiment af lagner, er vores udvalg af splitlagner designet i Danmark og fremstillet af 100% bomuldspercale eller bomuldssatin for at sikre dig et blødt og komfortabelt produkt. Percale og satin er to forskellige typer vævninger med en utrolig høj trådtæthed, som gør dit splitlagen enormt slidstærkt, hvilket sikrer lagnet en lang levetid. Samtidig er vores splitlagner af både bomuldspercale og bomuldssatin fugtafledende, hvilket også bidrager til din søvnkomfort. Med et splitlagen fra Bed World får du således ikke blot et kvalitetsprodukt, men også et bæredygtigt lagen, som kan holde i mange år. Samtidig tilbyder vi fordelagtige priser på både vores splitlagner samt vores øvrige produkter, da vi har en ambition om at udbrede den gode søvnkvalitet, uden at det behøver at koste en formue. 

Vask og vedligeholdelse af dit splitlagen

For at bevare kvaliteten af dit splitlagen er det vigtigt at vedligeholde og vaske det korrekt. Da dit splitlagen absorberer fugt og sved i løbet af din nattesøvn, er det en god idé at vaske det ofte for at holde en god hygiejne. En god tommelfingerregel er, at alt dit sengetøj bør vaskes ca. hver 14. dag ved 60 grader. Så undgår du nemlig, bakterier og husstøvmider overlever i sengetøjet. For at skabe et godt indeklima i dit soveværelse er det desuden en god idé at lufte ud regelmæssigt, ligesom dit splitlagen samt dit øvrige sengetøj har godt af at blive lufttørret udenfor jævnligt. 

Hos Bed World vil vi rigtig gerne hjælpe dig med at finde frem til lige præcis det produkt, der opfylder alle dine ønsker, og derfor er du altid velkommen til at kontakte os, hvis du skulle have spørgsmål eller behov for vejledning. Vi tilbyder nemlig personlig rådgivning, så vores kunder har det bedste udgangspunkt for at investere i nyt splitlagen samt andet sengetøj. Desuden tilbyder vi både prisgaranti, gratis levering og gratis ombytning samt 101 nætters prøve og 15 års garanti på samtlige produkter, ligesom du også har mulighed for gratis finansiering.