Sengeben

Filtrér efter

PRIS
349 kr. 499 kr.
Filter
Viser 1-3 af 3 element(er)

Sengeben

Hos Bed World forhandler vi, udover senge og madrasser, også en række sengetilbehør og herunder sengeben. Sengeben er en god måde at forny sin seng på uden at købe ny sengeramme eller boxmadras. I vores udvalg finder du produkter i materialer såsom træ og stål. Derudover kan du også vælge mellem forskellige størrelser. Gå på opdagelse i vores udvalg, og find de sengeben, der passer hjem i dit soveværelse. Tøv ikke med at kontakte vores søde sengeeksperter, hvis du har spørgsmål - hvad enten det drejer sig om levering, montering eller noget helt tredje. 

Sengeben i høj kvalitet til en god pris

Hos Bed World synes vi det skal være lige til at købe sengeben i høj kvalitet. Vi ved godt, hvor irriterende det er at købe nye sengeben, som senere viser sig at være i dårlig kvalitet. Derfor har vi selv designet vores udvalg i Danmark. Gennem et tæt samarbejde med vores dygtige leverandører, har vi sørget for at de sengeben, du finder her på siden, allesammen er i høj kvalitet. 

Det skal selvfølgelig ikke koste det hvide ud af øjnene at få nye sengeben. Hos Bed World tilbyder vi sengeben i høj kvalitet til en pris hvor alle kan være med. Sådan synes vi det skal være at købe ben til seng online. 

Nemt at montere nye sengeben

Når du shopper hos Bed World, får du altid gratis fragt til døren. Det gælder selvfølgelig også på dine nye sengeben. Vi synes nemlig det skal være nemt at skabe fornyelse i soveværelset. Derfor har vi også sørget for, at det er lige til at montere sengeben fra Bed World. 

I din pakke med sengeben fra Bed World, medfølger der hvad du skal bruge for hurtigt at få monteret benene på din seng. Det synes vi gør det lige til at installere nye ben på sengen. Har du spørgsmål, eller støder du på udfordringer undervejs, sidder vores senge eksperter klar til at hjælpe dig. Og viser det sig, at dine nye sengeben ikke ser lige så godt ud på din seng, som du havde forestillet dig, eller har de ikke den helt rigtige størrelse eller farve alligevel, er vi selvfølgelig klar på at lave en bytter. 

Ny seng fra Bed World? Tjek om der medfølger sengeben

Med en ny seng fra Bed World kan der virkelig skabes fornyelse i soveværelset! Det kan derfor være en god idé også at investere i nye sengeben. Hos Bed World tilbyder vi flere komplette løsninger, hvor sengeben medfølger. Leder du efter ben til din nye seng fra Bed World? Husk at tjekke om de allerede er inkluderet. Så slipper du for at stå med to sæt. Du kan selvfølgelig altid vælge et ekstra par sengeben end dem, der medfølger.

Der er altså gode muligheder for at finde de perfekte ben til din seng hos Bed World. Tag et kig på vores udvalg, og bliv inspireret til at forny din seng. Udover sengeben finder du i vores shop også sengecovers, sengegavle og sengerammer. Vi har sørget for at vores produkter matcher, så du kan kombinere dine sengeben med eksempelvis en ny sengeramme.