Faconlagner 80x200

Filtrér efter

PRIS
299 kr. 299 kr.
Filter
Viser 1-2 af 2 element(er)

Faconlagner 80x200

Kan du også lide enkle løsninger og elegant design? Så er et faconlagen det oplagte valg for dig. Med et faconlagen fra Bed World får du nemlig et praktisk kvalitetslagen designet i Danmark, som kan dække enten din topmadras alene eller din topmadras og boksmadras på en og samme tid. Hos Bed World forhandler vi et bredt udvalg af faconlagner med målene 80x200 cm i forskellige farver. Fælles for hele sortimentet er den gode kvalitet og de fornuftige priser. Vi har nemlig en mission om at udbrede den gode søvnkvalitet. God søvn er nemlig, når alt kommer til alt, den bedste forudsætning for livskvalitet i de vågne timer. 

Smarte og praktiske faconlagner 80x200 

Der er flere grunde til, hvorfor faconlagner 80x200 er fordelagtige og smarte. Først og fremmest kan 80x200 faconlagnet anvendes på op til flere måder, eftersom du både kan vælge at dække hele din boksmadras med faconlagnet eller blot nøjes med at anvende faconlagnet på din topmadras. Vær dog opmærksom på, at senge med en højde på mere end 26 cm ikke vil kunne dækkes fuldstændigt af et faconlagen, hvorfor et kuvertlagen nok er mere fordelagtigt i disse tilfælde. 80x200 faconlagnet er desuden enkelt at anvende, da det ikke kræver det store arbejde for at få et flot og glat resultat, når du reder seng – 80x200 faconlagnet er nemlig designet således, at det opretholder et glat og elegant udtryk, også efter du har redt din seng. Hos Bed World har vi et bredt udvalg af faconlagner af høj kvalitet med målene 80x20 til gode og stærke priser.

Faconlagner 80x200 fremstillet af kvalitetsmaterialer og -tekstiler

Eftersom vi prioriterer kvalitet og komfort højt, består vores 80x200 faconlagner præcis som vores øvrige lagner af 100% bomuld. Vi er af den klare overbevisning, at det uden tvivl kan betale sig at vægte kvaliteten højt, også når det kommer til lagner og sengetøj. Billigere faconlagner af bomuld er ofte af så ringe en kvalitet, at de ikke kan holde deres facon over længere tid, og du risikerer dermed, at dit faconlagen ikke længere passer til din topmadras efter blot få vaske, hvis du vælger at købe et faconlagen af en ringere kvalitet. Hos Bed World tilbyder vi faconlager 80x200 i topkvalitet, og vi prioriterer i særlig grad at vores faconlagner 80x200 er af bomuldspercale. Bomuldspercale er en særlig form for vævning, som gør 80x200 faconlagnet ekstra slidstærkt grundet en høj trådtæthed, samtidig med at resultatet bliver et blødt og komfortabelt faconlagen.

Vask og vedligeholdelse af dit 80x200 faconlagen

Dit 80x200 faconlagen skal ligesom dit øvrige sengetøj vaskes regelmæssigt. En god tommelfingerregel er, at dit 80x200 faconlagen samt dit øvrige sengetøj bør vaskes hver 14. dag ved 60 grader. Når du vasker på temperaturer over 55 grader, sikrer du nemlig, at hverken bakterier eller husstøvmider overlever i sengetøjet. 

Har du spørgsmål til os vedrørende vores udvalg af 80x200 faconlagner eller øvrige produkter, så tøv endelig ikke med at kontakte os. Vi ønsker, at du får de bedste forudsætninger for at gøre det rette køb, og derfor tilbyder vi også personlig rådgivning til alle vores kunder. Vi tilbyder desuden en række andre fordele, herunder mulighed for gratis finansiering, prisgaranti, 101 nætters prøve og 15 års garanti. Derudover får du gratis levering og gratis ombytning som kunde hos Bed World.