Inspiration

"Drømme du aldrig glemmer". Det er hvad vi hos bedworld ønsker, vi kan give dig. Med andre ord; en god nats søvn. Og den gode søvn - og hertil efterfølgende dag - kræver mere end "bare" en god seng (som vi hos bedworld jo, har specialiseret os i at levere). Det kræver gode vaner og en viden om, hvad der skaber den gode søvn. Både generelt og for lige præcis dig.

Og netop derfor har vi her på siden samlet alle vores indlæg med dette formål; at give dig den bedste mulige viden om søvnen, og det der relaterer sig hertil.

Rigtig god læselyst!

Hvor ofte bør man egentlig skifte sengetøj? Bliv klogere her!

At lægge sig til at sove i friskt, nyvasket sengetøj er noget de fleste værdsætter. Men hvor ofte skal sengetøjet egentlig vaskes? Og hvordan bevarer du bedst kvaliteten af dit sengetøj, når du vasker det? Læs med her og få svarene.

label
perm_identity Mikkel
remove_red_eye 791 views

Opnå optimal søvnkomfort med en trykaflastende madras

Følger du den generelle anbefaling om 7-8 timers nattesøvn, tilbringer du intet mindre end en tredjedel af din tid i din seng – derfor er det afgørende, at din seng bidrager med den rette komfort, så du undgår spændinger og smerter i f.eks. nakke og ryg. Med en trykaflastende madras kan du netop sørge for, at din krop ikke belastes unødigt, når du sover. 

label
perm_identity Simon
remove_red_eye 528 views

Guide: Bliv klogere på de 5 søvnfaser!

God søvnkvalitet handler ikke blot om at sove de anbefalede 8 timer pr. nat. Din søvn er faktisk inddelt i hele fem faser, som hver især har afgørende betydning for kvaliteten af din nattesøvn – hver nat skal du nemlig helst komme igennem alle fem faser for, at du føler dig frisk og udhvilet den efterfølgende dag.

label
perm_identity Fatih
remove_red_eye 937 views

Hvorfor vågner jeg med hovedpine om morgenen?

Vågner du ofte med hovedpine om morgenen? At vågne op med hovedpine er ikke ligefrem den bedste måde at starte dagen på. Særligt hvis hovedpinen fortsætter og påvirker resten af din dag, kan det have en negativ indflydelse på dit velbefindende i dagligdagen. Heldigvis kan der gøres noget ved problemet – læs med her og bliv klogere på årsagerne til hovedpine om morgenen og få gode råd til, hvordan du kan forebygge hovedpinen.

label
perm_identity Fatih
remove_red_eye 1445 views

Sov bedre – sov nøgen!

Er du glad for din pyjamas, eller hører du til den del af befolkningen, som foretrækker at sove nøgen? Faktisk er der en hel del fordele ved at sove uden tøj på kroppen. At sove nøgen kan nemlig bidrage til en bedre søvnkvalitet, men der er også en masse mindre åbenlyse fordele ved at vælge pyjamassen fra – læs med her og bliv klogere på de mange fordele ved at sove nøgen.

label
perm_identity Simon
remove_red_eye 990 views

Kan man sove for meget?

Vi er efterhånden alle sammen klar over, at søvn er afgørende for vores sundhed. Søvnmangel bliver jævnligt fremhævet som en synder i en række sammenhænge, og det er også med god grund – søvnmangel kan nemlig have store konsekvenser for vores sundhed og helbred. Men hvilken indflydelse har store mængder søvn på vores sundhed, og kan man egentlig sove for meget?

label
perm_identity Mikkel
remove_red_eye 1395 views

Guide: Sådan kan du undgå nattetisseri

Mange af os oplever i ny og næ at skulle op og tisse om natten. Det er helt normalt og forekommer i alle aldersgrupper, men særligt den ældre generation oplever at skulle op for at tisse om natten jævnligt. Nattetisseri kan dog blive generende og have negative konsekvenser for din søvnkvalitet, hvis det bliver et tilbagevendende og hyppigt problem.

label
perm_identity Simon
remove_red_eye 788 views

Sov som en konge eller dronning – Bliv klogere på king size og queen size senge her!

Nyder du også at kunne smide dig i en stor seng med masser af plads til at boltre sig? Så er en king- eller queen size seng lige noget for dig. Navnene betyder egentlig bare, at der er tale om en ekstra stor type dobbeltseng, som er perfekt både for par, børnefamilier eller dig, der sætter pris på ekstra god plads, når du sover - læs med her og bliv klogere på de to sengetyper. 

label
perm_identity Fatih
remove_red_eye 5760 views

Guide: Vælg den rigtige hovedpude for dig

De fleste af os er opmærksomme på, at den rette seng er afgørende for at sikre god søvnkomfort. Hvad vi har tendens til at glemme er dog, at vores valg af hovedpude også har stor betydning for, om vi får den støtte, vi behøver, når vi sover. Din hovedpude skal nemlig sørge for at holde din rygsøjle og nakke i en hvileposition (også kaldet neutral position), så din rygsøjle ikke anstrenges, imens du sover. Det kan dog være lidt af en udfordring at navigere i det store udvalg af forskellige typer af hovedpuder. Heldigvis er der hjælp at hente - læs med her og bliv klogere på, hvilken type hovedpude, som passer til dit behov. 

label
perm_identity Simon
remove_red_eye 517 views

Hvorfor vælge en kontinentalseng? Bliv klogere på fordelene ved en kontinentalseng her

Er du på udkig efter en ny seng? Vi tilbringer omkring en tredjedel af vores liv i vores seng, og derfor er det også afgørende med en seng af god kvalitet, som støtter og aflaster kroppen på den helt rigtige måde. Det kan dog være lidt af en udfordring at navigere imellem de forskellige sengetyper, for hvilken sengetype er egentlig det mest optimale valg for dig? Her kan du blive lidt klogere på kontinentalsengen, som efterhånden har vundet indpas blandt mange og er blevet et yndet sengevalg. Men hvad er det særlige ved en kontinentalseng, og hvorfor vælge lige netop denne type seng? Det kan du lære mere om her!

label
perm_identity Mikkel
remove_red_eye 985 views