Sengesæt 200x220

Filtrér efter

PRIS
1099 kr. 1099 kr.
Filter
Viser 1-3 af 3 element(er)

Sengesæt 200x220

Kvalitet og komfort er nøgleord, når det kommer til at skabe det bedste fundament for en god nattesøvn. Derfor er det også afgørende, at dit sengetøj er af god kvalitet og bidrager med god komfort. Hos Bed World går vi ikke på kompromis med nogle af delene, og i vores sortiment finder du derfor kvalitetssengesæt med målene 200x220 cm, som passer til din dobbeltdyne, i forskellige farver, så der er noget for enhver smag. Samtidig er vi stolte af at kunne tilbyde vores sengesæt 200x220 af høj kvalitet til fordelagtige priser – vi har nemlig et stærkt ønske om at bidrage til at øge den gode søvnkvalitet med sengesæt i topkvalitet, uden at det skal koste en formue. 

Sengesæt 200x220 af høj kvalitet designet i Danmark

Et komfortabelt sengesæt betyder alverden for en behagelig nattesøvn. I vores sortiment finder du 200x220 sengesæt af den bedste kvalitet til gode priser, så du kan få et sengesæt, du kan have glæde af længe. Under din søvn er din hud i direkte kontakt med dit sengesæt, hvorfor det faktisk betyder en hel del for din komfort, at dit sengesæt er af ordentlig kvalitet. Mange har af gode grunde fokus på valget af seng og madras i jagten på god søvnkvalitet, men det er faktisk lige så vigtigt, at dit sengetøj også er af god kvalitet. 

Allergivenlige og bæredygtigt fremstillede sengesæt 200x220

Netop for at kunne tilbyde et kvalitetsprodukt, som kan bidrage til god søvnkomfort, finder du hos Bed World udelukkende 200x220 sengesæt af 100% bomuld. Samtlige af vores sengesæt 200x220 er desuden af bomuldssatin, hvilket bidrager yderligere til den gode komfort – bomuldssatin gør nemlig dit sengesæt 200x220 enormt blødt og behageligt. Desuden har bomuldssatin en særligt høj trådtæthed, hvilket gør sengesættet slidstærkt og holdbart, så du kan have glæde af det længe. Vores sengesæt 200x220 fremstilles ligeledes på bæredygtig vis, ligesom de hverken indeholder unødig kemi eller allergifremkaldende stoffer. Eftersom du tilbringer omkring en tredjedel af dit liv i din seng, mener vi, at det er helt afgørende, at du ikke udsættes for unødig kemi eller allergifremkaldende stoffer fra dit sengesæt. 

Vask og vedligeholdelse af dit sengesæt 200x220

Fornemmelsen af et nyvasket sengesæt er vi mange, som holder af. For at bevare kvaliteten af dit sengesæt 200x220 samt for at opretholde en god komfort og hygiejne, skal dit sengesæt 200x220 vaskes hver 14. dag ved 60 grader. En vask ved en temperatur over 55 grader sikrer nemlig, at husstøvmider og bakterier i dit 200x220 sengesæt dræbes. For at passe på farven og fibrene i dit sengesæt kan du vælge at vaske dit sengesæt med vrangen ud af – på den måde sikrer du også, at dit sengesæt forbliver blødt. Desuden er det altid en god idé at vaske dit nye sengesæt, før du tager det i brug. Du kan sagtens vælge at tørretumble dit 200x220 sengesæt, men eftersom det slider på fibrene i stoffet, har dit sengesæt allerbedst af at hænge til tørre udenfor i den friske luft. Dit soveværelse har også godt af regelmæssig udluftning for at skabe et sundt indeklima og et godt sovemiljø. 

Har du spørgsmål, så tøv endelig ikke med at kontakte os. Vi vil hellere end gerne hjælpe og vejlede dig, så du kan føle dig klædt på til at gøre det rette køb. Derfor tilbyder vi personlig rådgivning foruden en række andre fordele, heriblandt prisgaranti, 101 nætters prøve, 15 års garanti samt mulighed for gratis finansiering, og sidst men ikke mindst får du gratis levering og gratis ombytning, når du handler hos Bed World.