Faconlagner 90x210

Filtrér efter

PRIS
299 kr. 299 kr.
Filter
Viser 1-3 af 3 element(er)

Faconlagner 90x210

Hos Bed World prioriterer vi kvalitet og komfort. Det gælder også vores udvalg af lagner, da vi ved, at kvaliteten af dit lagen faktisk har stor indvirkning på kvaliteten af din nattesøvn. Eftersom du tilbringer omkring en tredjedel af din tid i din seng, og din hud i den tid er i tæt kontakt med dit lagen, er det essentielt, at dit lagen også bidrager til din komfort. Derudover gør det vel heller ikke noget, hvis dit lagen er både praktisk og enkelt at anvende? Med et faconlagen fra Bed World med målene 90x210 får du et praktisk kvalitetslagen med et elegant design. Du får det ovenikøbet til en fordelagtig pris, da vi hos Bed World mener, at kvalitet og gode priser sagtens kan gå hånd i hånd.   

Faconlagner 90x210 i enkelt og praktisk design

Et 90x210 faconlagen er den smarte løsning til dig, der gerne vil undgå at bruge unødig tid på at rede seng. Med et faconlagen får du nemlig et glat og flot resultat, uden at du behøver at stryge dit lagen. Samtidig kan faconlagnet dække både din topmadras og din boksmadras og dermed give et enkelt og elegant udtryk i dit soveværelse. Du kan også vælge blot at lade faconlagnet dække din topmadras. Hvis din seng er højere end 26 cm, bør du dog overveje et kuvertlagen i stedet, da faconlagnet i så fald ikke vil kunne dække både topmadras og boksmadras. 

Faconlagner 90x210 for kvalitet og komfort

Det særlige ved vores udvalg af 90x210 faconlagner er, at de alle er af 100% bomuld, samt at vi har prioriteret at kunne tilbyde et bredt udvalg af 90x210 faconlagner i bomuldspercale, som giver et både slidstærkt og komfortabelt faconlagen. Med et faconlagen 90x210 i bomuldspercale får du således et kvalitetslagen med en høj levetid, som samtidig er utrolig blødt og behageligt. Hos Bed World er vi af den overbevisning, at det godt kan betale sig at investere i kvalitet, når det kommer til dit valg af lagen, da et lagen af ringere kvalitet typisk vil miste sin facon efter få vaske og dermed ikke længere passe til din topmadras. Den bekymring slipper du for med et 90x210 faconlagen fremstillet af kvalitetsmaterialer og -tekstiler for Bed World – og det behøver ovenikøbet heller ikke at være kostbart at prioritere kvalitet; hos Bed World tilbyder vi nemlig faconlagner 90x210 af høj kvalitet designet i Danmark til gode, stabile priser.

Vask og vedligeholdelse af dit faconlagen 90x210

Dit lagen bliver hurtigt hjemsted for døde hudceller, ligesom det absorberer sved i løbet af natten, og derfor er det en god idé at vaske dit lagen samt dit øvrige sengetøj regelmæssigt. En god tommelfingerregel er, at dit faconlagen 90x210, ligesom dit øvrige sengetøj, skal vaskes hver 14. dag ved 60 grader. Temperaturer over 55 grader slår nemlig både husstøvmider og bakterier ihjel. For at opretholde et godt soveklima er det desuden en god idé at lufte hyppigt ud i dit soveværelse, ligesom dit faconlagen 90x210 også sagtens kan hænge til tørre udenfor. 

Har du spørgsmål, så tag endelig kontakt til os – vi vil hellere end gerne være behjælpelige, så du kan få de bedste forudsætninger for at gøre det rette køb. Vi tilbyder derfor vores kunder personlig rådgivning, ligesom du får en række andre fordele som kunde hos Bed World, herunder 15 års garanti, 101 nætters prøve og mulighed for gratis finansiering. Desuden tilbyder vi prisgaranti, gratis levering og gratis ombytning.