Kan det virkelig passe, at det skal være SÅ dyrt at købe virkelig god kvalitet?

Det var cirka sådan bedworld startede. Det blev sagt mellem 3 venner; Mikkel, Fatih og Simon, der siden hen er blevet partnere i bedworld.

Frustrationen kom af søgen efter en seng, hvor vi ikke var villige til at gå på kompromis med kvaliteten. De senge der levede op til kvaliteten, kom alle fra større brands eller butikker med store flotte showrooms. Alt sammen noget der koster penge, og dermed noget der skruer prisen op for slutbrugerne.

Bedworld er beviset på, at det KAN lade sig gøre at levere ekstraordinær kvalitet, til fornuftige priser.

Søvnen er essentiel for os mennesker - derfor skal alle have mulighed for det absolut bedste

Grundtanken bag bedworld, og grunden til vi startede op i 2020, er at vi alle, også DIG, skal have en nattesøvn af en anden verden.

Du har fortjent gennemtænkte produkter, der giver dig utrolig søvnkomfort, uden at skulle gå på kompromis med hverken dig, dit indeklima eller vores allesammens jord. Der er lagt svimlende antal timer i, at få udvalgt produkterne og gøre det hele så lækkert og brugervenligt som muligt.

Det forpligtiger at sige, at vi kun vil levere det absolut bedste, og det står vi ved! For at sikre, at alle kan være med, og kan være trygge ved at handle hos os, tilbyder flere fordele ved at handle hos os.

101 NÆTTERS PRØVE
BedWorld giver dig 101 nætters prøve når du køber en seng hos os.
Du kan frit ombytte fastheden i madrasserne, eller returnere sengen og få pengene tilbage

GRATIS LEVERING
BedWorld giver altid gratis levering til kantsten på din ordre.
Derudover kan du både bestille opbæring, montering og bortskaffelse af din gamle seng.

PRISGARANTI
BedWorlds prisgaranti er din sikkerhed for, at du altid for den bedste pris. 
Finder du samme produkt et andet sted billigere, matcher vi prisen.

15 ÅRS GARANTI
BedWorld giver altid hele 15 års garanti på sengerammerne og 5 års garanti på elevationsmotorer

Kvalitet over alt andet - det sikrer dig den bedste søvn

Vi vægter kvaliteten over alt andet - det gælder både i vores produkter, de materialer de er fremstillet af, vores rådgivning og kundeservice. 

BedWorlds vigtigste egenskab er, at du som kunde kan være fuldstændig tryg. Du kan regne med, at vi har gjort alt der står i vores magt for, at optimere vores produkter - og at vi kontinuerligt arbejder med at forfine processerne i produktionen og de muligheder udviklingen i teknologien giver. 

Derudover arbejder vores dedikerede team af kundeservice medarbejdere hårdt for, at du får den rådgivning der sikrer, at du ender med den perfekte løsning for dig. Vi går altid den ekstra mil for vores kunder, og gør det med et smil.  Først når du som kunde er glad og tilfreds, kan vi gå glade og tilfredse i seng - og så er det jo meget lækkert at kunne gøre det, i en fantastisk seng fra BedWorld.

Se vores store udvalg af senge her