90x200 Springmadras

Filtrér efter

PRIS
2999 kr. 3999 kr.
Filter
Viser 1-3 af 3 element(er)

Springmadras 90x200

På siden her finder du Bed Worlds udvalg af springmadrasser i størrelsen 90x200. Denne størrelse kender du måske også under betegnelsen enkeltseng eller enkeltmandsseng. Disse betegnelser beskriver meget godt til hvem denne størrelse madras egner sig til: Dem, der sover alene. Er du på udkig efter en komfortabel madras til eksempelvis børne- eller teenageværelset, sommerhuset eller måske kollegieværelset, er en 90x200 springmadras et godt bud. Læs mere om denne type madras på siden her, og se Bed Worlds udvalg af 90x200 springmadrasser. Husk, at vores flinke sengeeksperter sidder klar, og hellere end gerne vil hjælpe dig godt på vej med personlig rådgivning! Tag blot kontakt. 

Dyb og komfortabel nattesøvn starter med en god madras

Hos Bed World mener vi, at alle mennesker fortjener en dyb og komfortabel nattesøvn. Sådan én starter med en god madras, og derfor ser vi det som vores fornemmeste opgave at hjælpe vores kunder med at finde den rette madras til den enkeltes behov og budget. 

Ønsker du en komfortabel madras, som yder unik støtte og aflaster din krop under søvnen, anbefaler vi hos Bed World, at du vælger en springmadras. De springmadrasser du finder på bedworld.dk, er alle opbygget med pocketfjedre. Denne type af fjedre sikrer dig unik komfort under din søvn, og skaber dermed de rette betingelser for, at du kan vågne udhvilet og frisk op hver morgen. Ved at kombinere en springmadras fra Bed World med en komfortabel topmadras, opnår du en komplet sengeløsning, som vil give dig dyb og rolig nattesøvn. 

Anvend din 90x200 springmadras i en sengeramme

Til forskel fra en boxmadras, kan du ikke montere sengeben på en springmadras. Og da vi ikke anbefaler at du placerer en springmadras direkte på gulvet, grundet madrassens behov for fri luftcirkulation, er det en god idé at anvende din nye springmadras i en sengeramme. På den måde kan du nyde fuld gavn af springmadrassens allergivenlige og selvrensende egenskaber, og samtidig have lettere ved at komme ud af sengen om morgenen. 

Har du ikke allerede en sengeramme, finder du her hos Bed World et stort udvalg af moderne sengerammer i naturmaterialer. Se vores udvalg af sengerammer her, og find inspiration til hvordan du kan indrette med en 90x200 springmadras. 

Nem levering af 90x200 springmadras

Vi hos Bed World vil gerne gøre det let for dig at shoppe seng online. Du skal ikke selv stå for leveringen af din nye seng - den tager vi os selvfølgelig af. Da Bed World udelukkende er en online sengeshop, har vi ikke noget fysisk show room, hvor du kan afhente din nye seng. I stedet sørger vi for, at din nye 90x200 springmadras bliver leveret direkte til din dør af en fragtmand - for vores regning, naturligvis. 

Du vil sikkert gerne være hjemme, når din nye springmadras bliver leveret. Det forstår vi godt, og derfor har vi også sørget for, at du bliver kontaktet af fragtmanden, så snart han har modtaget din ordre på sit lager. Sammen aftaler I et leveringstidspunkt, som passer dig, og du kan derved let planlægge leveringen af din nye seng ind i din hverdag. Det bliver ikke meget lettere at shoppe ny seng end på bedworld.dk!