Sengetøj

Filtrér efter

Kategorier
PRIS
299 kr. 1099 kr.
Filter
Viser 1-18 af 59 element(er)

Sengetøj

Nyder du også at lægge dig til rette i en seng med helt nyt sengetøj? Du kan øge glæden ved nyvasket sengetøj ved at investere i det rette sengetøj af høj kvalitet. Behageligt og blødt sengetøj optimerer nemlig også kvaliteten af din søvn og din sovekomfort. Derfor er det brede udvalg af sengetøj og lagner hos Bed World fremstillet af slidstærkt og komfortabelt bomuldssatin, og hvis du er på udkig efter en luksusoplevelse, der minder om en overnatning på hotel, så er sengetøj i bomuldssatin netop et oplagt valg! Vi tilbyder et bredt sortiment, så du kan finde sengetøj, der svarer til dit behov uanset størrelse og mål på dyne og hovedpude. Fælles for hele vores udvalg af sengetøj og lagner er, at kvaliteten er i højsædet. Hos Bed World har vi nemlig en mission om at fremme søvnkomforten på alle niveauer, således at du har energi til at få det bedste ud af dine vågne timer. 

Dansk kvalitetssengetøj i tidløst design

Hos Bed World er kvaliteten i centrum. Det gælder også vores udvalg af sengetøj og lagner, som er designet i Danmark. Vores udvalg af sengetøj består af 100% bomuld i satinvævning, som giver et elegant og fint udtryk. I vores udvalg finder du blandt andet sengesæt i et klassisk og tidløst design, som udover at bidrage til din sovekomfort også sætter sit præg på indretningen i dit soveværelse. Bed World tilbyder kvalitetssengetøj til alle behov uanset størrelse og mål, så du kan finde præcis det sengetøj, der passer dit behov. 

Materialer og tekstiler til kvalitetssengetøj

Komfortabelt sengetøj har faktisk større betydning for kvaliteten af din nattesøvn, end hvad man umiddelbart skulle tro. Sengetøjet er i direkte kontakt med din hud gennem hele natten, og derfor er det naturligvis vigtigt, at materialet føles behageligt. Måske har du prøvet at sove med sengetøj fremstillet af materialer som polyester eller andre kunststoffer. Kunststoffer er som regel er af en ringere kvalitet, og typisk føles stoffet kunstigt og ubehageligt mod huden, ligesom det ikke er særlig åndbart. Vores brede udvalg af sengesæt er fremstillet af bomuldssatin, det vil sige sengetøj i 100% bomuld, som er blødt og behageligt og bidrager til din komfort, når du sover. Bed World’s sengesæt i bomuldssatin er vævet med bomuldsgarner med satinvævning, hvilket giver et fint og elegant udtryk. Samtidig er vores sengetøj slidstærkt og af høj kvalitet, så du kan anvende det i mange år, uden at farven forringes efter at blive vasket igen og igen. Hos Bed World tilbyder vi også et bredt udvalg af lagner i forskellige størrelser og modeller, herunder kuvertlagner, faconlagner, kappelagner og split lagner. Vores kvalitetslagner er af enten bomuldssatin eller bomuldspercale, et slidstærkt materiale, som samtidig er blødt og komfortabelt. Vævningen i lagner af bomuldspercale gør, at varme og fugt ledes væk fra lagnets overflade, hvorfor denne type lagner bidrager til at bevare en køligere temperatur under din søvn. 

Bæredygtigt og allergivenligt sengetøj

Hos Bed World ønsker vi både at passe på din søvnkvalitet og på vores klode. Vores sengetøj produceres derfor med øje for miljø og bæredygtighed uden anvendelse af unødvendig kemi. Det betyder samtidig, at du som allergiker ikke behøver at bekymre dig for, om dit sengetøj har en negativ effekt på dit helbred. Hos Bed World prioriterer vi nemlig at kunne tilbyde allergivenlige produkter. Eftersom vi tilbringer omkring en tredjedel af vores liv i vores seng, ser vi det som afgørende, at vi ikke udsættes for allergifremkaldende stoffer, imens vi sover. 

Sengetøj i alle mål og størrelser

Hos Bed World ønsker vi at bidrage til at skabe det bedste grundlag for en god nattesøvn. Dit sengetøj er vigtigt for din søvnkvalitet, hvorfor du finder et stort udvalg af forskellige typer sengetøj hos Bed World. Blandt andet finder du vores kvalitetssengesæt i målene 140x200 cm, 140x210 cm og 200x220 cm, ligesom vores udvalg af kuvertlagner, faconlagner kappelagner og split lagner fås i en række forskellige størrelser og mål. Har du brug for råd og vejledning om dit køb af sengetøj, tilbyder vi hos Bed World personlig rådgivning, så du kan få det bedste udgangspunkt for at investere i det helt rette sengetøj. 

Vask af sengetøj 

Fornemmelsen af nyvasket sengetøj sætter de fleste pris på. Det kan dog være svært at vide, hvor ofte og hvordan det bør vaskes for at bevare kvaliteten af sengetøjet. En tommelfingerregel er, at sengetøj bør vaskes hver 14. dag ved 60 grader, da bakterier og husstøvmider dør ved temperaturer, der overstiger 55 grader. Det er selvfølgelig altid en god idé også at læse vaskeanvisningen på dit sengetøj, hvis du er i tvivl. Særligt hvis du er allergiker, er det en god idé at vaske dit sengetøj jævnligt. Når du tørretumbler dit sengetøj, slider du på fibrene i stoffet, hvorfor det optimale er at hænge sit sengetøj til tørre i den friske luft. Hos Bed World anbefaler vi desuden, at du vasker dit nye sengetøj før, du tager det i brug. Desuden er det en god idé at vaske sengetøjet med vrangsiden ud af for at skåne stoffets farve og fibre og for at sikre, at dit sengetøj bevarer blødheden.