Kuvertlagner 180x200

Filtrér efter

PRIS
399 kr. 399 kr.
Filter
Viser 1-3 af 3 element(er)

Kuvertlagner 180x200

Hos Bed World har vi ambitioner om at optimere din søvnkvalitet. Derfor vægter vi kvaliteten af vores produkter højt helt ned i mindste detalje. Vi ved derfor også, at fundamentet for en god søvnkvalitet ikke blot skabes med den rigtige seng og madras, men at det også i høj grad afhænger af kvaliteten af dit sengetøj, herunder dit lagen. Kuvertlagnet er efterhånden blevet et populært valg, og det er der en grund til; det er nemlig både praktisk, elegant og simpelt at lægge på din seng. Hos Bed World tilbyder vi en række forskellige kuvertlagner i høj kvalitet designet i Danmark med målene 180x200, så du kan finde præcis det kuvertlagen, som kan opfylde dine behov.  

Kuvertlagner 180x200 - kvalitet, enkelhed og elegance 

Det smarte ved et kuvertlagen er, at det er designet til at passe din topmadras en til en. Det vil sige, at når du køber et kuvertlagen med målene 180x200, så matcher det en topmadras med målene 180x200 helt præcist. Derudover er kuvertlagnet designet således, at det folder omkring hjørnerne på din topmadras, så det forbliver helt udstrakt og glat henover natten. 

En vigtig ting at være opmærksom på, når du køber kuvertlagner, er kvaliteten. Ved køb af et billigere kuvertlagen af ringere kvalitet er der nemlig større risiko for, at dit kuvertlagen relativt hurtigt mister sin facon og krymper i vask, så det ikke længere passer til din topmadras. Den risiko undgår du med et kuvertlagen 180x200 af høj kvalitet fra Bed World, som du kan have glæde af længe uden at bekymre dig om, at kuvertlagnet 180x200 krymper i vask. Vi går nemlig ikke på kompromis med kvaliteten af vores produkter, men samtidig mener vi ikke, at kvalitet skal koste en formue – derfor forhandler vi også kuvertlagner 180x200 af god kvalitet til fornuftige priser. 

Kuvertlagner 180x200 fremstillet af materialer i topkvalitet

Den gode kvalitet er et resultat af den omhyggelighed og sans for detaljen, som ligger bag designet af vores kuvertlagner 180x200. Alle vores kuvertlagner 180x200 er fremstillet af 100% bomuld, og derudover er vores kuvertlagner 180x200 fremstillet af enten bomuldssatin eller bomuldspercale, som begge sikrer et slidstærkt og komfortabelt kvalitetsprodukt. Både bomuldssatin og bomuldspercale er vævningstyper med en særligt høj trådtæthed, og det er netop det, som bidrager til 180x200 kuvertlagnets høje kvalitet og holdbarhed. Desuden bidrager kuvertlagner 180x200 af denne type til at opretholde en kølig temperatur, imens du sover, da materialet gør, at fugt og varme naturligt ledes væk fra kuvertlagnets overflade. 

Få den optimale glæde ud af dit kuvertlagen 180x200 hver dag

Ved at vaske og behandle dit kuvertlagen 180x200 korrekt sikrer du et optimalt og behageligt sovemiljø. Præcis som dit øvrige sengetøj skal dit kuvertlagen 180x200 vaskes hver 14. dag for at bevare en god hygiejne – eftersom bakterier og husstøvmider dør ved temperaturer over 55 grader, er det en god idé at vaske dit kuvertlagen 180x200 ved 60 grader ligesom dit øvrige sengetøj. Du kan uden problemer tørretumble dit kuvertlagen 180x200, men det har også godt af at hænge til tørre udenfor i den friske luft. 

Har du øvrige spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os – vi vil hellere end gerne hjælpe dig på rette vej, så du føler dig klædt på til at gøre det helt rigtige køb, og netop derfor tilbyder vi også personlig rådgivning. Hos Bed World får du desuden en række øvrige fordele såsom prisgaranti, gratis levering og ombytning samt mulighed for gratis finansiering, 101 nætters prøve samt 15 års garanti.