160x200 Springmadras

Filtrér efter

PRIS
4999 kr. 7999 kr.
Filter
Viser 1-3 af 3 element(er)

Springmadras 160x200

Her på siden finder du Bed Worlds udvalg af springmadrasser til 160x200 dobbeltsenge. 160x200 dobbeltsenge er 20 cm smallere end den klassiske 180x200 dobbeltseng, og er derfor et oplagt valg til jer, der ønsker mere plads i soveværelset. Hos Bed World har vi et varieret udvalg af 160x200 springmadrasser. Her finder du 160x200 springmadrasser med forskellige fastheder, designs, materialer og farver. Vi er sikre på, at du vil finde din favorit blandt vores udvalg. Du kan læse mere om hvorfor en springmadras er et klogt valg af ny seng på siden her, og gå selv på opdagelse i vores udvalg. 

160x200 springmadras med pocketfjedre

Hos Bed World er vi stolte af kun at tilbyde dig produkter, som indeholder den nyeste teknologi, og de bedste materialer. Det gælder selvfølgelig også vores udvalg af 160x200 springmadrasser. På bedworld.dk finder du kun springmadrasser med den type fjedre, der kaldes pocketfjedre. Pocketfjedre er kendt for deres støttende egenskaber, som skaber den helt rette opdrift til god og dyb nattesøvn. Det betyder, at du ved at vælge en springmadras fra Bed World med pocketfjedre, får en støttende og komfortabel seng.

Allergivenlig springmadras hos Bed World

Vi hos Bed World mener, at vi i en moderne verden har brug for moderne senge og madrasser, der lever op til vores nutidige behov. Og dét er netop derfor, at vi har valgt kun at have allergivenlige madrasser i vores udvalg af springmadrasser.

Uanset om du har støvallergi eller ej, er der mange fordele ved at vælge en allergivenlig madras. Når du vælger en allergivenlig madras fra Bed World, vil du få et forbedret indeklima i soveværelset, og dermed en bedre nattesøvn. Fælles for alle springmadrasser, du finder på bedworld.dk, er, at de alle som én har naturlig luftcirkulation, som fjerner støv og urenheder fra selve madrassens indre. Det betyder, at du trygt kan sove på en springmadras fra Bed World uden at mærke til støv. 

Benyt en topmadras til din 160x200 springmadras 

Når du vælger en ny springmadras, anbefaler vi hos Bed World altid, at du anvender den sammen med en topmadras. Det er der flere gode grunde til. For det første opnår du ved kombinationen af en spring- og topmadras en yderst komfortabel og støttende sengeløsning. Opdriften fra springmadrassen og komforten fra topmadrassen skaber tilsammen de helt rette betingelser for god nattesøvn.

For det andet passer du godt på din springmadras ved at anvende en topmadras ovenpå. En topmadras er langt billigere at erstatte end en springmadras, og ved at topmadrassen er placeret øverst på sengen, er det denne, som modtager slitage, skidt og støv. Derudover kan betrækket på topmadrassen nemt fjernes og vaskes - det samme gør sig ikke gældende for springmadrassen.

Hos Bed World har du mulighed for at vælge en split-topmadras til din 160x200 springmadras. Da en 160x200 springmadras består af to individuelle madrasser, undgår du med en split-topmadras den irriterende revne, som ellers nemt kan opstå mellem de to madrasser. Følelsen af at sove i samme seng bevares, og ingen vil opleve at vågne op midt om natten halvvejs nede mellem de to madrasser.