Dunpuder

Filtrér efter

PRIS
799 kr. 1199 kr.
Filter
Viser 1-3 af 3 element(er)

Dunpuder

Ligesom din dyne har stor indflydelse på din søvnkomfort, betyder dit valg af hovedpude en hel del for kvaliteten af din nattesøvn. Kvaliteten af din hovedpude er faktisk afgørende for din søvnkomfort, hvorfor vi hos Bed World tilbyder et bredt udvalg af dunpuder af høj kvalitet, så du har mulighed for at finde præcis den dunpude, som kan give dig den støtte, du har brug for, imens du sover. Det er nemlig individuelt, hvilken type dunpude du har behov. Fælles for alle vores dunpuder er, at kvaliteten er i centrum. Hos Bed World ved vi nemlig, at en god nattesøvn er det bedste udgangspunkt for at få det bedste ud af dine vågne timer. Derfor går vi ikke på kompromis med kvaliteten af vores dunpuder. 

Dunpuder af høj kvalitet 

At vælge den rette dunpude er vigtigt for at skabe det bedste fundament for god søvnkvalitet. En forkert dunpude kan nemlig i yderste konsekvens betyde hovedpine eller nakkeskader grundet manglende støtte under din søvn. Det er naturligvis individuelt, hvad en god dunpude er, og derfor tilbyder vi hos Bed World også personlig rådgivning, så du kan få det bedste udgangspunkt for at vælge præcis den dunpude, der opfylder dine behov. 

Dunpuder – naturfyld for optimal komfort

Med en dunpude fra Bed World får du en blød og behagelig kvalitetshovedpude med moskusdun og/eller andedun designet i Danmark. Generelt er dunfyld kendetegnet ved at give særligt god komfort, ligesom dunfyld forbindes med god kvalitet og lang holdbarhed. Af samme grund er dunpuder ofte velegnede for de fleste uanset foretrukken soveposition. 

Miljø- og allergivenlige dunpuder

Det siger sig selv, at en forudsætning for god søvnkvalitet er, at du ikke udsættes for unødig kemi eller allergifremkaldende stoffer, imens du sover. Derfor indeholder vores udvalg af dunpuder hverken unødig kemi eller allergifremkaldende stoffer, som kan have en negativ indvirkning på kvaliteten af din søvn. Samtidig med at vores dunpuder fremstilles allergivenligt, har vi hos Bed World også fokus på bæredygtig produktion. Derfor finder du i vores sortiment miljøvenlige dunpuder, som opfylder kravene til en række internationale miljøcertifikater. Når du køber dunpuder hos Bed World, kan du således passe på naturen, samtidig med at du passer på dig selv, din søvn og din sundhed.  

Bevar kvaliteten af din dunpude

For at bevare kvaliteten af din dunpude, er det en god idé at ”puffe” din pude op efter din søvn, da din dunpude således hurtigt kommer af med varme og sved. Du bør puffe din dunpude frem for at ”banke” den, da du ved at banke den risikerer at slide unødigt på din dunpude. Det anbefales, at du vasker din dunpude fire gange årligt ved 60 grader for at holde en god hygiejne. Du kan også sagtens tørretumble din dunpude ved mellem varme, men den har også godt af at hænge ude i den friske luft med jævne mellemrum. Vær dog opmærksom på ikke at hænge din dunpude ud i direkte sollys, da dunene kan tage skade af det. Du kan dog passe på din dunpude ved at lade betrækket blive på, imens den hænger til tørre udenfor, da din dunpude på den måde beskyttes imod solen.

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du skulle have yderligere spørgsmål inden dit køb af ny dunpude. Vi tilbyder desuden vores kunder prisgaranti, gratis levering samt gratis ombytning, ligesom du får 101 nætters prøve og 15 års garanti, når du handler hos Bed World.