Elevationssenge 140x200

KAMPAGNE - SPAR 58%
Bruxelles 140 X 200 CM
7.979,-   18.999,-
  • Udviklet af bedworld
  • Inkl. 40 mm latex topmadras
  • ØKO-TEX certificeret
  • 5 Komfortzoner

Filtrér efter

Farve
PRIS
7979 kr. 41999 kr.
Filter
Viser 1-18 af 19 element(er)

Elevationssenge 140x200

Hos Bed World er vi vilde med elevationssenge. Denne type seng er også i dén grad blevet populær over de seneste år. Det skyldes, at elevationssengen yder tilpasset støtte, og sikrer brugeren en behagelig og dyb nattesøvn. På siden her finder du vores udvalg af 140x200 elevationssenge. Denne sengestørrelse, som også går under navnet trekvartseng, er populær grundet dens alsidighed. Med sine 140 cm i bredden, kan der i trekvartsengen både sove en eller to personer. En trekvartseng passer derfor særdeles godt på teenageværelset, i den lille lejlighed eller som gæsteseng. Tag et kig på vores store udvalg af 140x200 elevationssenge, og find den, der opfylder dit behov. 

Dansk designet 140x200 elevationsseng

Dansk design er for mange lig med kvalitet, og den opfattelse gør sig bestemt også gældende ved Bed Worlds produkter. Hos Bed World designer vi i Danmark selv alle vores senge, madrasser og tilbehør. Det betyder, at vi har en finger med i spillet, når det gælder kvalitet såvel som funktionalitet. 

For os er det vigtigt, at vores produkter afspejler vores værdier. Derfor har vi kun senge og madrasser på vores webshop, som lever op til vores høje standarder for blandt andet komfort, allergivenlighed og miljørigtighed. Du kan derfor trygt shoppe din nye seng på bedworld.dk og vide, at du kun bliver præsenteret for produkter, der lever op til Bed World’s egne høje standarder. 

Elevationsseng på 140x200 passer let ind i soveværelset

Senge i målet 140x200 cm kaldes ofte for trekvartsenge. Dette er fordi, at en seng i disse mål størrelsesmæssigt ligger lige mellem en enkeltmandsseng på 90x200 cm, og en dobbeltseng på 180x200 cm. Trekvartsengen er derfor meget alsidig, og kan både benyttes af en eller to personer. Det gør denne seng til et populært valg, når det gælder gæsteværelset, sommerhuset eller måske teenageværelset, hvor der ofte er overnattende gæster. 

Hos Bed World er vores 140x200 elevationssenge opbygget med én madras. Det betyder, at der ikke er en irriterende revne i midten af sengen, som man kan synke ned i. At 140x200 elevationssengen er ud-i-ét betyder også, at hele sengens overflade kan tilpasses på én gang, når elevationsfunktionen er i brug. Det giver god plads til den enkelte at brede sig på. 

Skal der fast sove mere end én person i elevationssengen, anbefaler vi i stedet at vælge en 160x200 elevationsseng. Her består sengeoverfladen nemlig af to individuelle madrasser, som kan bevæges uafhængigt af hinanden. Og ved at tilvælge en smart split-topmadras kan den irriterende revne i midten mellem madrasserne også her nemt undgås. 

Prøv din nye elevationsseng derhjemme

Hos Bed World har vi ikke et fysisk showroom, hvor du kan afprøve vores produkter. Vi er nemlig udelukkende en online sengeshop. Til gengæld har vi noget meget bedre - det synes vi i hvert fald selv: Hos Bed World kan du afprøve din nye 140x200 elevationsseng hjemme i op til 101 nætter. 

Det betyder, at du kan tage dig god tid til at vænne dig til din nye seng, og mærke om den opfylder dine behov, for at du kan få en komfortabel og dyb nattesøvn. Vi ombytter gerne sengen, hvis ikke alt er som det skal være. Du kan derfor være helt tryg ved at købe din nye 140x200 elevationsseng online hos Bed World!