Faconlagner 140x200

Filtrér efter

PRIS
309 kr. 309 kr.
Filter
Viser 1-3 af 3 element(er)

Faconlagner 140x200

Et gennemgående nøgleord, hvad angår hele vores sortiment, er kvalitet. Hos Bed World ved vi nemlig, at den gode kvalitet har betydning for din søvnkomfort helt ned i mindste detalje. Derfor går vi heller ikke på kompromis med kvaliteten, når det kommer til vores udvalg af lagner. Dit lagen er nemlig en vigtig komponent, når det kommer til søvnkvalitet, eftersom din hud er i tæt kontakt med dit lagen natten igennem. Vælger du det populære faconlagen med målene 140x200, får du ovenikøbet et enkelt og praktisk lagen, som kan dække både din topmadras og din boksmadras. Hos Bed World tilbyder vi en række forskellige 140x200 faconlagner af høj kvalitet designet i Danmark, så du kan finde et faconlagen 140x200, der opfylder dine behov. 

Enkle og praktiske faconlagner 140x200

Der er adskillige grunde til, hvorfor 140x200 faconlagnet er et populært og fornuftigt valg. Det kan nemlig anvendes på en række forskellige måder, da du kan vælge enten at dække både din topmadras og din boksmadras eller blot din topmadras med 140x200 faconlagnet. Vær dog opmærksom på, at et kuvertlagen nok er en bedre løsning, hvis du har en seng med en højde på over 26 cm – i det tilfælde vil et faconlagen nemlig ikke kunne dække både topmadras og boksmadras. En anden fordel ved 140x200 faconlagnet er, at det er designet således, at du får et flot og glat resultat, efter at have redt din seng, endda uden at du behøver at stryge dit lagen. 

Faconlagner 140x200 – for kvalitet og komfort

Med et 140x200 faconlagen fra Bed World får du et slidstærkt lagen, som samtidig er både blødt og behageligt. Alle vores lagner, herunder vores 140x200 faconlagner, fremstilles nemlig af 100% bomuld. I vores udvalg af 140x200 faconlagner har vi ovenikøbet prioriteret materialet bomuldspercale, som grundet en høj trådtæthed giver et ekstremt slidstærkt faconlagen. Samtidig er faconlagner af bomuldspercale yderst komfortable sammenlignet med andre materialer. Vælger du et faconlagen 140x200 fra Bed World får du således et holdbart kvalitetsprodukt, som du kan have glæde af længe – og du får det tilmed til en fornuftig pris. 

Vask og vedligeholdelse af dit faconlagen 140x200

Sengetøj og lagner skal helst vaskes regelmæssigt, gerne hver 14. dag. Det gælder også dit 140x200 faconlagen. For at sikre at hverken bakterier eller husstøvmider overlever i lagnet, vaskes dit faconlagen ved 60 grader – ligesom dit øvrige sengetøj. Eftersom dit faconlagen 140x200 absorberer en hel del sved henover natten samt hurtigt bliver hjemsted for døde hudceller, er det vigtigt, at du vasker dit faconlagen 140x200 ofte for at sikre et godt soveklima og en god komfort. Desuden er det en god idé at lufte ud i dit soveværelse regelmæssigt for at opretholde et godt indeklima. 

Har du spørgsmål til os, så tøv ikke med at kontakte os – vi vil hellere end gerne hjælpe dig på rette vej i forhold til at gøre det helt rigtige køb for dig. Derfor tilbyder vi også personlig rådgivning, ligesom du som kunde hos Bed World får en række andre fordele, herunder prisgaranti, gratis levering og gratis ombytning samt mulighed for gratis finansiering. Dertil kommer, at du som kunde hos Bed World får 101 nætters prøve og 15 års garanti.