Sengesæt 140x200

Filtrér efter

PRIS
899 kr. 899 kr.
Filter
Viser 1-3 af 3 element(er)

Sengesæt 140x200

Nyder du også fornemmelsen af at lægge dig til rette i en seng med et nyt sengesæt? Hvis du køber kvalitetssengesæt, kan du øge din komfort yderligere, eftersom kvaliteten af dit sengesæt også har stor betydning for kvaliteten af din nattesøvn. Hos Bed World finder du en række forskellige sengesæt med målene 140x200, som alle er af høj kvalitet og bæredygtigt fremstillet. Vi ved nemlig, hvor stor betydning selv de små detaljer har for din søvnkomfort, og derfor finder du i vores sortiment allergivenlige sengesæt 140x200 uden unødig kemi eller allergifremkaldende stoffer. Samtidig får du vores sengesæt 140x200 til en favorabel pris, uden at du behøver at gå på kompromis med kvaliteten af dit sengesæt!

Komfortable sengesæt 140x200 af høj kvalitet til ethvert behov

Når du sover, er din hud i tæt kontakt med dit sengesæt. Derfor er det naturligvis vigtigt, at dit sengesæt bidrager med god komfort. God søvnkvalitet handler nemlig ikke blot om kvaliteten af din madras og din seng – også dit valg af sengesæt og lagen betyder en hel del. Hos Bed World finder du et bredt udvalg af kvalitetssengesæt med målene 140x200 i forskellige farver til fornuftige priser, så du kan finde præcis det sengesæt, som falder i din smag. Vi har nemlig en mission om at udbrede den gode søvnkvalitet samt at give dig de bedste forudsætninger for god søvnkomfort med kvalitetsprodukter, som kan opfylde dine individuelle behov. 

Allergivenlige og slidstærke sengesæt 140x200

I vores sortiment finder du 140x200 sengesæt i 100% bomuld designet i Danmark og fremstillet af bomuldssatin, som både gør dit sengesæt blødt og behageligt samt utrolig slidstærkt. Bomuldssatin har nemlig en særligt høj trådtæthed, hvilket gør, at du kan have glæde af dit 140x200 sengesæt længe. Foruden et stærkt fokus på kvalitetsmaterialer er vi også optagede af at fremstille vores 140x200 sengesæt på bæredygtig vis, og samtidig er vores 140x200 sengesæt også allergivenlige. Vi mener nemlig, at det er afgørende for en god søvnkomfort, at du ikke udsættes for unødig kemi eller allergifremkaldende stoffer fra dit sengesæt, imens du sover. Har du prøvet at sove med et sengesæt af kunststof, ved du også, hvor markant en forskel der er mellem sengesæt af kunststof og kvalitetssengesæt. Og eftersom vi tilbringer omkring en tredjedel af vores liv i vores seng, mener vi hos Bed World afgjort, at det kan betale sig at investere i god kvalitet, når du køber nyt sengesæt. Det behøver nemlig heller ikke at koste alverden, selvom du prioriterer kvalitet – hos Bed World får du nemlig kvalitetssengesæt til gode priser. 

Vask og vedligeholdelse af dit sengesæt 140x200

Et nyvasket sengesæt er vi mange, som sætter pris på! Når du vasker dit 140x200 sengesæt hver 14. dag ved 60 grader, sikrer du, at bakterier og husstøvmider ikke overlever i sengesættet. Hvis du er allergiker, er det faktisk endnu vigtigere, at du vasker dit sengesæt hyppigt for at opretholde en god søvnkomfort. Du kan sagtens tørretumble dit 140x200 sengesæt, men det har også godt af at hænge til tørre udenfor i den friske luft – fibrene i stoffet bliver nemlig lettere slidt, når du tørretumbler dit sengesæt. En anden god tommelfingerregel er altid at vaske dit nye 140x200 sengesæt før du tager det i brug. Du kan også med fordel vende vrangen ud på dit 140x200 sengesæt, inden du vasker det for at skåne stoffets fibre og farve samt for at bevare sengesættets blødhed. Desuden er det en god idé at lufte ud i dit soveværelse jævnligt for at skabe et godt indeklima og et behageligt sovemiljø. 

Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi tilbyder nemlig vores kunder personlig rådgivning, så du kan få det bedste udgangspunkt for at investere i det helt rette produkt for dig! Vi tilbyder også en række andre fordele såsom prisgaranti, 101 nætters prøve, 15  års garanti samt mulighed for gratis finansiering. Når du handler hos Bed World, får du desuden både gratis levering og gratis ombytning.