• SPAR 60%
Copenhagen Arch - 140x200 cm.

Copenhagen Arch - 140x200 cm.

14.520,00 kr. Spar 60%
36.300,00 kr.
Inkl. moms
0% rente i delbetaling Kun 1452 kr./md i 10 mdr Ingen renter og gebyrer
Average votes for this product
0 / 5
Average : 0 / 5
Based on 0 customers advices.
Farve
Grå
 
 
Antracit
 
 
Sort
 
 
Beige
 
 
FASTHED
Ben
SENGEGAVL
Farve
Antal
Leveringstid 8 - 15 dage læs mere

50MM TOPMADRAS

7 KOMFORTZONER

NATURLATEX

DANSK PRODUCERET

BREEZE COOLING

Til dig, der vil have det bedste - Copenhagen Arch

Copenhagen Arch er BedWorlds luksus boxmadras. Her er der intet overladt til tilfældighederne, og du får en seng i verdensklasse. Her er du sikker på, at din krop får præcis det, den har brug for af støtte og lindring, samtidig med at du får den absolut sundeste seng, med ekstraordinær god åndbarhed og antistøvmide behandling. Dertil kan den tilpasses det danske klima, så den køler og leder varmen væk om sommeren, og holder bedre på varmen om vinteren. Du får en seng, der kan holde i mange år i allerhøjeste kvalitet, til en uhørt lav pris.

Topmadrassen over dem alle

Denne topmadras er den ultimative luksus, som du vil elske at lægge dig på, hver nat. Betrækket indeholder både bambusfibre og cashmere, for at sikre optimale luksus oplevelse, der sikrer åndbarhed og cooling. Topmadrassen er tilpasset det danske klima, hvor den ene side er quiltet med bomuldsvat til sommervarmen, og den anden side er quiltet med uld til vinterkulden. Dertil er betrækket imprægneret med antistøvmide behandlingen GREENFIRST®, der også er effektiv mod andre parasitter og tåler vask. Kernen består af 50mm 100% naturligt talalay latex materiale, der altid sikre den bedste søvn temperatur. Talalay latex er resultatet af en unik fremstillingsproces, hvori der dannes millioner af små luftbobler, der sikrer naturlige luft- og fugttransporterende egenskaber. Den hjælper med at lindre tryk og smerter i led og muskler og ventilationen mindsker sved, reducerer støvmider og fremmer en sund søvn.

En boxmadras udover det sædvanlige

Denne boxmadras er den absolut bedste boxmadras i vores sortiment. Den er bygget på en solid træramme, som er lavet efter stolte danske håndværkstraditioner, som sikrer god og stabil søvn i mange år fremover. Kernen i boxmadrassen består af det naturlige latex materiale. Latex lader din krop ånde, og er med til at lede varmen væk fra kroppen, så du er sikker på de bedst tænkelige forudsætninger for et godt og sundt indeklima i sengen. Dertil indeholder denne boxmadras hele 7 komfortzoner, der giver ergonomisk støtte og hjælper til at lindre og forebygge spændinger og smerter i kroppen. De syv komfortzoner tilpasser sig din krop, og giver dermed støtte præcis der, hvor du har brug for det.

Produktinformation

STØRRELSE
140 x 200 cm
HØJDE
38 cm (ekskl. ben)
ANTISKRID
Indbygget
BESLAG TIL BEN
Medfølger
FJEDRE
Pocket
KOMFORTZONE
7-Zoner
POLSTRING
Naturlatex
RAMME
Træramme
GARANTI
15 år
LEVERINGSTID
8 - 15 dage
KOLLI
3 stk.
TYPE
Boxmadras

Brand

Bedworld

Fordele ved at handle hos BedWorld

101 NÆTTERS PRØVE
BedWorld giver dig 101 nætters prøve når du køber en seng hos os.
Du kan frit ombytte fastheden i madrasserne, eller returnere sengen og få pengene tilbage

GRATIS LEVERING
BedWorld giver altid gratis levering til kantsten på din ordre.
Derudover kan du både bestille opbæring, montering og bortskaffelse af din gamle seng.

PRISGARANTI
BedWorlds prisgaranti er din sikkerhed for, at du altid for den bedste pris.
Finder du samme produkt et andet sted billigere, matcher vi prisen.

15 ÅRS GARANTI
BedWorld giver altid hele 15 års garanti på sengerammerne
og 5 års garanti på elevationsmotorer

HAR DU FLERE SPØRGSMÅL?

Eller giv os et kald+ 45 28 74 70 15

FAQ

Kan jeg dele betalingen op?

Ja - du kan sagtens dele betalingen op, og dermed gøre det mere spiseligt, rent økonomisk.
Vi samarbejder med Santander Consumer Bank, hvor vi giver mulighed for dele betalingen op i 10, 20 eller 30 måneder. Hvis du har nogle uddybende spørgsmål omkring betalinger mv. er du velkommen til at kontakte Santander på 70 23 09 93

Er det bedre at prøve sengen før jeg køber?

Som udgangspunkt kan det være tryggere at prøve noget, før man køber. Hos BedWorld gør vi alt, hvad vi kan for, at kunne guide og råde dig bedst muligt i forhold til, hvilken seng der er rigtig for netop dig. Dertil er alle vores senge lavet i kvaliteter af allerhøjeste kvalitet. For at være helt sikre, og give dig mest mulig tryghed, tilbyder vi 101 nætters prøve af sengen. Hvis ikke du er tilfreds, kan du enten bytte fastheden af kernen eller få refunderet beløbet - Det kalder vi fair onlinehandel.

Kan I fjerne min gamle seng?

Ja - Du har mulighed for at bestille opbæring, montering og bortskaffelse når du køber en ny seng hos os. Så sørger vi for at fjerne din gamle seng, og sætte din nye seng op. Så skal du ikke bekymre dig om andet, end at nyde din nye lækre seng.

Er der garanti på jeres senge?

Ja - Du har altid 2 års reklamationsret jf. købeloven.

Derudover giver vi 15 års garanti på vores senge og 5 års garanti på vores motorer til elevationssenge.