London Palace - 140x200 cm.

London Palace - 140x200 cm.

22.499,00 kr.
Inkl. moms
0% rente i delbetaling Kun 2249.9 kr./md i 10 mdr Ingen renter og gebyrer
Average votes for this product
0 / 5
Average : 0 / 5
Based on 0 customers advices.
Farve
Grå
 
 
Antracit
 
 
Sort
 
 
Beige
 
 
FASTHED
Ben
SENGEGAVL
Farve
Antal
Leveringstid 8 - 15 dage læs mere

ØKO-TEX

ERGONOMISK STØTTE

NATURLATEX

DANSK PRODUCERET

BREEZE COOLING

Gode nætter og slow mornings - London Palace

London Palace: Når dagene er lange, og du bare glæder dig til at komme hjem i din dejlige seng, eller når du har ekstra god tid en søndag morgen til at slappe af og vågne i dit eget tempo, så er denne seng det oplagte valg. Vi har sørget for perfekt komfort, og at sengen er åndbar og ventillerende. Det hele i en visuel flot seng, der er bygget på danske håndværks principper. Den gode søvn venter på dig her.

Topmadrassen over dem alle

Denne topmadras er den ultimative luksus, som du vil elske at lægge dig på, hver nat. Betrækket indeholder både bambusfibre og cashmere, for at sikre optimale luksus oplevelse, der sikrer åndbarhed og cooling. Topmadrassen er tilpasset det danske klima, hvor den ene side er quiltet med bomuldsvat til sommervarmen, og den anden side er quiltet med uld til vinterkulden. Dertil er betrækket imprægneret med antistøvmide behandlingen GREENFIRST®, der også er effektiv mod andre parasitter og tåler vask. Kernen består af 50mm 100% naturligt talalay latex materiale, der altid sikrer den bedste søvn temperatur. Talalay latex er resultatet af en unik fremstillingsproces, hvori der dannes millioner af små luftbobler, der sikrer naturlige luft- og fugttransporterende egenskaber. Den hjælper med at lindre tryk og smerter i led og muskler og ventilationen mindsker sved, reducerer støvmider og fremmer en sund søvn.

Boxmadrassen der giver mere end komfort

Boxmadrassen er bygget på en solid træramme, som er lavet efter stolte danske håndværkstraditioner, som sikrer god og stabil søvn i mange år fremover. Kernen i boxmadrassen består af højeste klasse pocketfjedre, der giver hele 5 komfortzoner, der hjælper til at lindre og forebygge spændinger og smerter i kroppen. De 5 komfortzoner tilpasser sig din krop, og giver dermed støtte præcis der, hvor du har brug for det. Alle fjedrene er polstret med latex, lader din krop ånde, og er med til at lede varmen væk fra kroppen, så du er sikker på de bedst tænkelige forudsætninger for et godt og sundt indeklima i sengen.

Produktinformation

STØRRELSE
140 x 200 cm
HØJDE
38 cm (ekskl. ben)
ANTISKRID
Indbygget
BESLAG TIL BEN
Medfølger
FJEDRE
Pocket
KOMFORTZONE
5-Zoner
POLSTRING
Latex
RAMME
Ekstra høj træramme
GARANTI
15 år
LEVERINGSTID
8 - 15 dage
KOLLI
3 stk.
TYPE
Boxmadras

Brand

Bedworld

Fordele ved at handle hos BedWorld

101 NÆTTERS PRØVE
BedWorld giver dig 101 nætters prøve når du køber en seng hos os.
Du kan frit ombytte fastheden i madrasserne, eller returnere sengen og få pengene tilbage

GRATIS LEVERING
BedWorld giver altid gratis levering til kantsten på din ordre.
Derudover kan du både bestille opbæring, montering og bortskaffelse af din gamle seng.

PRISGARANTI
BedWorlds prisgaranti er din sikkerhed for, at du altid for den bedste pris.
Finder du samme produkt et andet sted billigere, matcher vi prisen.

15 ÅRS GARANTI
BedWorld giver altid hele 15 års garanti på sengerammerne
og 5 års garanti på elevationsmotorer

HAR DU FLERE SPØRGSMÅL?

Eller giv os et kald+ 45 28 74 70 15

FAQ

Kan jeg dele betalingen op?

Ja - du kan sagtens dele betalingen op, og dermed gøre det mere spiseligt, rent økonomisk.
Vi samarbejder med Santander Consumer Bank, hvor vi giver mulighed for dele betalingen op i 10, 20 eller 30 måneder. Hvis du har nogle uddybende spørgsmål omkring betalinger mv. er du velkommen til at kontakte Santander på 70 23 09 93

Er det bedre at prøve sengen før jeg køber?

Som udgangspunkt kan det være tryggere at prøve noget, før man køber. Hos BedWorld gør vi alt, hvad vi kan for, at kunne guide og råde dig bedst muligt i forhold til, hvilken seng der er rigtig for netop dig. Dertil er alle vores senge lavet i kvaliteter af allerhøjeste kvalitet. For at være helt sikre, og give dig mest mulig tryghed, tilbyder vi 101 nætters prøve af sengen. Hvis ikke du er tilfreds, kan du enten bytte fastheden af kernen eller få refunderet beløbet - Det kalder vi fair onlinehandel.

Kan I fjerne min gamle seng?

Ja - Du har mulighed for at bestille opbæring, montering og bortskaffelse når du køber en ny seng hos os. Så sørger vi for at fjerne din gamle seng, og sætte din nye seng op. Så skal du ikke bekymre dig om andet, end at nyde din nye lækre seng.

Er der garanti på jeres senge?

Ja - Du har altid 2 års reklamationsret jf. købeloven.

Derudover giver vi 15 års garanti på vores senge og 5 års garanti på vores motorer til elevationssenge.